Find den helt rigtige gave til hende

0
1253

Kvinder er besværlige. De ønsker sig alt, shopper konstant, men siger de ønsker sig intet, når du spørger. Det er til at få grå hår af, dét at skulle finde en tilfredsstillende gave din kæreste. Der er heldigvis hjælp at hente! Nedenfor er der samlet op til flere gaveideer. Uanset hvilken prisklasse dit budget rækker sig til, så er der inspiration at hente.

De dyrere
Ligger du i den lidt dyrere prisklasse er oplevelsesgaver det helt store hit. Har du råd til at invitere hende til udlandet i et par dage, eller tage på hotel, hvor der er spa og andre goder, så behøver du i hvert fald ikke være bange for, at du kommer til at sove på sofaen de næste par uger.
Giver du hende fx et afslappende wellnessophold, kan du være sikker på, at hun kommer hjem ekstra taknemlig og blid som et lam.
Er hun den vilde type, hvor der gerne skal ske en masse, så er den vildeste oplevelse, du kan give hende, fx et dyk med hajer på den blå planet eller et bungee jump. Det er noget, som får adrenalinen til at pumpe, og giver jer en fed oplevelse at snakke om.
Det kan også være, du bare skal give hende den bluse fra vero moda, som hun altid har snakket om.

Mellem prisklasse
Noget som enhver pige bliver glad for er gavekort. Uanset om det er gavekort til Matas, Inspiration, The Body Shop, eller til diverse tøjbutikker. Det er ikke altid at mænd, eller andre kvinder, helt forstår vores smag og stil indenfor mode og indretning, og derfor kan vi godt lide selv at tage ud og købe det, vi lyster.

Nogle af de mest rørende gaver er de som er personlige, og har en betydning. Hvis noget minder dig om hende, eller vil minder hende om én positiv oplevelse, så går man sjældent galt i byen. En god løsning til personlige gaver er print. Du kan få dine billeder printet på alt lige fra kopper til bluser, eller noget så simpelt som billeder i rammer. Det er en hyggelig måde at blive mindet om gode tider på.

De billige
Overrask hende med en date – hvis det fx er vinter, så tag hende med ud på skøjtebanen, og derefter en kop varm kakao med flødeskum. Det er romantisk, det er hyggeligt, og så får hun god tid til at være sammen med dig, og du med hende! Det vigtigste er, at du tænker kreativt ift. de muligheder, der foreligger i årstiden.
Ligger dit budget lavt, så lav hende en lille kurv med blandede lækkerier og gode minder. Smut en tur i Flying Tiger og et billigt supermarked, og find nogle af de ting, som hun godt kan lide. Du vil blive overrasket over, hvor effektfuld en blandet kurv faktisk kan være.