Find studierabatter via Tripii.dk

Er du studerende? Så kender du med stor sandsynlighed alt til en presset økonomi. Med en SU og begrænset tid til at arbejde, kan det indimellem være svært at finde penge til alle de udgifter, der kommer løbende. Derfor er du sikkert meget bevidst om, hvad du bruger dine penge på – og hvor ofte du bruger penge. Hvis du står og mangler flere forskellige ting i øjeblikket, men ikke vil købe produkter til fuld pris, kan du finde studierabatter på Trippi.dk.

Trippi.dk sender dig direkte videre til specifikke forhandlere og mærker, hvor du i særlige perioder kan få studierabat. Læs meget mere nedenfor og få fede rabatter i fremtiden.

Studierabatter du umuligt kan undgå

Det er de færreste, der ikke før eller siden har levet på en SU med et begrænset rådighedsbeløb hver måned. I stedet for konstant at søge efter nye tilbud for at holde på pengene, kan du besøge Tripii.dk. Her venter dig en række fede studierabatter, som du umuligt kan sige nej til. Selvom SU’en giver begrænset økonomi, medfølger der stadig en række fordele – blandt andet fede studierabatter. I det omfang, du kan, er det bare med at udnytte muligheden.

Trippi.dk har samlet de forskellige forhandlere og brands, der giver studierabatter fra alt imellem 10-40%. Det gælder både online som fysiske butikker. Derudover er det generelt bare en god idé at have i mente, at du har et studiekort, som kan bruges aktivt, hver gang du handler online eller fysisk i særlige forretninger eller hos specifikke brands. Sørg derfor altid for at spørge, om der er studierabat, når du for eksempel shopper fysisk.

Benyt dig af rabatkoder

Studierabatter hos Tripii indbefatter blandt andet koder, du skal ind og aktivere, når du klikker dig ind på forhandleren. Siden har samlet et stort udbud af de forskellige forretninger eller online shops, som i øjeblikket giver dig mulighed for studierabat. Tripii samarbejder nemlig med de forhandlere, du finder på siden. I tilfælde af, at du ikke kan finde en specifik forretning eller brand, kan du altid skrive til Tripii og spørge, om du kan få studierabat ved lige præcis den forhandler.

Det vil med andre ord sige, at selvom du ikke kan finde den respektive forhandler, er der flere muligheder for, at Tripii kan trylle et tilbud frem ved et indgå et samarbejde med forhandleren, som du efterfølgende kan benytte. Hold dig endelig ikke tilbage og giv den gas med de mange skønne rabatter. Du finder alt lige fra tøj til hårprodukter eller powerbanks. Faktisk er der ikke grænser for, hvilke forhandlere eller shops du kan finde på siden.

En bonus er, at du konstant vil finde nye rabatter på siden, fordi Tripii konstant er under udvikling. Sørg derfor for at holde øje med platformen løbende, hver gang du mangler noget nyt. Det giver flere muligheder for at købe noget af det, du virkelig mangler. Der er nemlig mange virksomheder derude, der har forståelse for, at en SU ikke rækker langt. Derfor giver de mulighed for at give en hånd med på vejen, så du kan få råd til det, du drømmer om.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.