Sådan optager du film fra Disney+

0
980

For mange børnefamilier og Disneyfans bliver efteråret en fantastisk tid. Her lanceres den længe ventede Disney+ streamingtjeneste. Igennem de seneste år har Disney gradvist trukket deres elskede og populære film væk fra Netflix, så der fremover skal bruges Disney+, når ”Løvernes konge”, ”Frozen” og alle de andre gamle samt nye film fra animationsuniverset skal ses.

Herunder finder du en komplet mini-guide til, hvordan du optager dine og familiens film fra Disney+.

Fordelene ved at optage film

Du og familien får mere frihed og fleksibilitet til at nyde jeres favoritfilm, når I kan afspille dem uden forbindelse til nettet. Det kan være på mobile enheder, når der skal sikres underholdning til ungerne til og fra ferie, eller det kan være på computeren, så der kan hygges med underholdning i sommerhuset.

Det er ikke alle steder i Danmark (eller udlandet), der er lige god og stabil internetforbindelse.

Er I tage på ferie i et afsondret område med mange træer eller på afstand fra byen, kan forbindelsen til nettet være dårlig. Det kan betyde, at filmen pauser og skaber forstyrrelser for underholdningen.

Download Audials Movie og vær sikker på, at underholdningen er uspoleret, uanset hvor I befinder jer.

Audials giver dig unik mulighed for at konvertere dine film til forskellige videoformater – herunder AVI, WMV og MP4.

Hermed kan du hente film ned til alle dine enheder. Om du foretrækker at have filmene liggende på PC’en, mobilen eller tabletten, er helt op til dig.

Trin-for-trin guide til installering og brug af Audials Movie

Før du går i gang med at hente yndlingsfilmene ned på computeren, skal du sørge for at downloade den seneste nye version af Audials Movie. Det betydningsfulde ved programmet er, at det gratis og uforpligtende kan downloades i Basic-versionen. Du kan uden problemer fjerne og afinstallere programmet, hvis det ønskes på et senere tidspunkt.

Du optager film af Disney+ på følgende måde:

  1. Hent ”Audials Movie” og følg instrukserne i installationsmanualen: Du kan nemt og enkelt finde den seneste nye version af Audials, når du søger efter det på nettet. Det tager få minutter at gennemføre den enkle installation, og du guides igennem de få trin.
  2. Find dine Disneyfilm: Når programmet er succesfuldt installeret, kan du gå i gang med at finde og hente alle dine yndlingsfilm hos Disney.
  3. Start optagelse: Find sektionen med ”Video Streaming” hvorefter de forskellige filmstreamingtjenester vises på skærmen. Her kan du trykke på Netflix, Disney+, YouTube, Apple TV+ og mange af de andre populære streamingtjenester.
  4. Vælg optagelsesfunktion: Når du har fundet Disney+, kan du vælge at optage film på 2 forskellige måder. Det kan gøres via drag-and-drop funktionen, eller du kan afspille filmene, samtidig med at de optages. I denne forbindelse kan du angive, hvilket format dine yndlingsfilm skal optages i. Det vil være afhængigt af de enheder, som filmene skal befinde sig på.

Audials Movie er den rette løsning for dig, der vil have en brugervenlig, billig og enkel løsning til at sikre underholdningen i hverdage og ferier. Du kan ordne og organisere dine filmsamlinger på de enheder, du foretrækker at bruge.