Webshops store udvalg af proteinpulver

Med en hurtig søgning på Google vil du hurtigt blive præsenteret for en lang række forskellige brands af proteinpulver. Det kan derfor være svært at vælge det rigtige. For hvad skal du egentlig kigge efter. De mange forskellige webshops, der forhandler proteinpulver, har et enormt sortiment. Derfor vil vi afklare for dig, hvad du kan kigge efter, når du køber dit proteinpulver online.

 

Valg af proteinpulver

Tænk over dit mål. Det er det absolut første, som du skal overveje, når du vælger proteinpulver. Fordi der findes nemlig mange slags.

Noget proteinpulver har et tilskud af kulhydrater, hvilket øger kalorieindholdet. Andre former er mere koncentrerede og indeholder mere protein og mindre kulhydrat, hvilket reducerer kalorieindholdet. Proteinpulver Univers, præsenterer dig også for en række forskellige muligheder.

 

Proteinpulver, der passer til at opbygge muskler

I en muskelopbyggende fase – bulk – vælger mange at bruge et proteinpulver, som har et højere indhold af kalorier. Det skyldes, at det for mange kan være en udfordring at spise nok til at kunne tage tilpas på. Derfor kan det være en hjælpende hånd, hvis der kan ryge et par hundrede ekstra kalorier ned i form af en velsmagende og proteinrig milkshake. Hvis du når over i en blanding, hvor både fedt- og kulhydrat-indholdet i dit proteinpulver er højt, vil du ofte se det hedde weight gainer. Og det er, som navnet indikerer, et tilskud, der kan hjælpe dig med din vægtforøgelse.

 

Proteinpulver, der passer til at tabe dig

Er du i den modsatte ende og ønsker at smide et par kilo, så skal du afvige fra den kalorierige proteinshake. Her skal du vælge noget, hvor du får den protein, du har brug for – og ikke meget andet! Disse former for proteinpulver er typisk stemplet som pure, og de bestræber sig på ikke at indeholde for meget udover protein.

Det er de to overordnede inddelinger i valg af proteinpulver. Men valget stopper ikke der. Der findes nemlig flere forskelligheder end blot kalorieindhold. Optagelseshastigheden af proteinpulveret i din krop er også af betydning.

 

Whey

Whey proteinpulver er det mest populære. Whey står for valle, hvorfor det er valleprotein. Og det har en hurtigere optagelse i din krop. Derfor ser du mange, som vælger at indtage det straks efter deres træning, eller lige når de vågner. Her ønsker de hurtigt at få noget protein optaget, ud i blodet og ind i musklerne.

 

Kasein

Modsætningen er det såkaldte kasein-proteinpulver. Her er optagelseshastigheden markant reduceret. Og det gør det ideelt til fx at tage inden sengetid, så du sikrer dig, at du har en kontinuerlig og løbende strøm af protein i løbet af natten. Ydermere kan det være oplagt, hvis du skal gå lang tid uden mad.

                                                                                      

BCAA

Vil du gerne tabe dig, så kan BCAA ofte være det bedste valg. BCAA, står for branched-chain-amino-acids. Dette kosttilskud indeholder de essentielle aminosyrer. Det vil sige de aminosyrer din krop ikke selv er i stand til at producere, og derfor skal du have dem via din kost eller via kosttilskud. Du kan læse mere om BCAA hos BCAA-guide.dk.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.