Overvejer du en tur til Sverige? Dette skal du se!

0
700

Overvejer du en tur til Sverige? Ved du ikke helt, hvad du egentlig skal se? Bare rolig, Sverige er et magisk sted, og der findes mange steder, der er et besøg værd for turister. Når du lander i Sverige, kan du altid finde det lokale turistkontor for mere information. Her kan du få råd til sightseeing og aktiviteter, som du ofte ikke kan søge dig frem til.

Foretrækker du digital turistinformation, så kan du downloade apps som Lonely Planet, Musement, RunGo eller TripAdvisor. Dette kan især være en fordel i større byer, hvor det kan være svært at overskue det store udbud af fede aktiviteter. Du kan læse mere om, hvad du skal se i Sverige på Tourist.se.

5 uforglemmelige steder i Sverige

Det er nemt at komme rundt i Sverige. Du kan nemt finde togafgange fra de største byer som Malmö, Helsingborg, Ystad og Lund. Desuden er svenskerne et venligt folk, som oftest både kan hjælpe dig på svensk eller engelsk. Du har helt sikkert selv allerede nogle ideer til, hvad du skal se i Sverige. Herunder får du 5 ekstra steder, du kan tilføje til din svenske bucket liste. God tur til Sverige! Du vil ikke fortryde det.

  1. The Ice Hotel i Jukkasjärvi

Leder du efter en helt uforglemmelig oplevelse? Så overvej en overnatning i et ægte ishotel. The Ice Hotel består næsten udelukkende af is.  Det bliver bygget hvert år for at give turister en helt unik oplevelse, som de sent vil glemme.

  1. Nordlysene i Abisko

Helt oppe i det nordlige Sverige ligger Abisko. Du kan komme hertil både med tog, bil og bus. Her kan du se det smukke Nordlys, som næsten ligner noget fra en science fiktion film. Hvis du er heldig, kan du i Abisko se det ikoniske aurora borealis, som du ikke glemmer med det samme.

  1. Kalmar Slot

Slottet i Kalmar er muligvis et af de fineste i Sverige. Her kan du få en oplevelse af nærmest at blive transporteret tilbage i tiden. Du vil ikke fortryde det! Desuden ligger slottet tæt på smukke byer som Kalmar og Öland, som er en lille by og ø, der er bedst at besøge om sommeren.

  1. The Old Town i Stockholm

Mange storbyer har en del af byen, som er præget af gamle og traditionelle bygninger. Stockholm er ikke en undtagelse. I den gamle del af Stockholm finder du trange gader fyldt med fine restauranter og specialbutikker. Det er også et historisk sted, fordi det var her Stockholm massakren fandt sted. En gåtur igennem disse gamle gader byder på restauranter i verdensklasse og en hyggelig udflugt.

  1. Liseberg i Gothenburg

Har du familien med på tur til Sverige? Så overvej en tur i forlystelsesparken Liseberg. Her er nemlig sjov for hele familien. Her finder du også restauranter, events og god mad. Forlystelsesparken er i gåafstand til det centrale Gøteborg, hvor du finder alt fra de største fashion brands til restauranter og gademusikere.