Flyt fabrik eller kontor

0
567

Er din virksomhed vokset sig for stor til lokalerne? Så kan det være, det er tid til at flytte. Flytning af fabrik eller kontor er en stort set umulig opgave, hvis man ikke ved, hvad man foretager sig. Der er nogle ting, du og dit firma kan gøre, for at lette arbejdsbyrden for jer selv og flyttefolkene.

Tidsramme

Uanset om der er tale om en flytning af fabrik, et kontor eller en anden form for virksomhed, så vil det altid lægge et ekstra pres på dine medarbejdere, når der skal flyttes. Sørg derfor for at have en tidsramme, der er så fast som muligt. Giv dine medarbejdere sikkerheden om et reelt tidspunkt, flytningen er overstået.

Hvis det er en flytning af en fabrik, så er det i alles bedste interesse at holde lukket et par dage og få arbejdet gjort. Det er mest sikkert for dine medarbejdere såvel som flyttefolkene, og folk vil ikke gå i vejen for hinanden.

Bestil hjælp i god tid

Bestil hjælp til flytning af fabrik eller kontor i god tid, så du kan mælde ud til dine medarbejdere, hvornår de skal have fjernet deres personlige ejendele. Lad dit personale stå for deres personlige flytning, så skal din ekstra hjælp kun fokusere på maskiner, skriveborde og resten.

At bestille hjælp til flytning af firma giver desuden en større ro, både for dig og dine kollegaer. Meld ud i god tid, hvornår flytningen tager sted – så kan du også informere dine kunder og klienter, og det hele kan blive overstået så nemt som muligt.

Når du kan informere om, hvilket firma du har hyret til hjælp, er du allerede godt henne i planlægningen. Ved at bestille tid til flytning i god tid, kan du desuden få et overblik, og flytningen bliver ikke forhastet eller rodet. Så kan flyttefirmaet også få sig et overblik over det nye såvel som det gamle sted, og alting bliver gjort ordentligt.

Fejring af flytning

For at skabe så god en stemning som muligt og gøre medarbejderne begejstrede for deres nye arbejdsplads, er det en god idé på én eller anden måde at fejre flytningen. Byd velkommen i de nye lokaler med bobler efter arbejde, en salatbar i pausen eller små velkomstgaver, der varsler en ny og bedre arbejdsplads!

Det er også en god og betænksom måde at hjælpe dine medarbejdere med at falde til og slappe af efter flytningen. Flytning af fabrik eller kontor kan være årsag til en del stress og forvirring, så sæt et punktum med en ordentlig velkomst, der kan give dine medarbejdere til ro! At fejre noget efter arbejde giver desuden både dig og personalet mulighed for at socialisere og hygge sig med hinanden.