Få nemt og hurtigt løst problemer med computeren

0
1212

Opleves der problemer med computeren, forsøger man ofte at få løse problemerne selv og det kan ende med at tage flere timer. Ligegyldigt om det er en uerfaren person der bøvler med et mindre problem, eller en mere erfaren computerbruger der bøvler med fx avanceret serveropsætning kan dette tage mange timer.

Uanset om det er et let eller mere avanceret problem, kan de være tidskrævende og det føles ofte som spild af tid eller et irritationsmoment i hverdagen at sidde og bøvle med disse problemer. Ens tid kan ofte bruges mere produktivt, idet problemer der kan tage timevis at løse, kan løses på langt kortere tid af en person der har erfaring indenfor netop området eller det specifikke problem.
Ved at modtage it hjælp via computerfriend, som er et nystartet website der tilbyder forskellige slags it support, kan man få sit problem ud af verden, og fortsætte med det man var i gang med inden problemet opstod. Sidder man og arbejder hjemmefra når problemet opstår, kan man hurtigt regne ud hvad ens eget forsøg på at løse problemet har kostet i tabt arbejdstid.

It-supporterne der hjælper, er hjemmearbejdende it-supportere der har forskellige alder, erfaring og baggrund. Fælles for dem alle er dog at de har gennemgået forskellige tests og er kvalificerede til at yde forskellige former for computer hjælp. Denne form for arbejde er en god løsning for studerende indenfor it-området, idet de ofte har problemer med at finde studierelevante jobs, og samtidig jobs som de kan udføre når de har tid. Ved at arbejde hjemmefra som it supporter, kan de dermed passe deres fritidsjob ind i deres travle kalender der kan være meget forskellig afhængig af deres studier.

Det er dog ikke kun studerende der har muligheden for at tjene ekstra penge ved siden af deres normale indkomst, idet personer med faste jobs der er computerkyndige også kan supplere deres normale indtægt. I den hektiske dagligdag vi lever i for tiden, kan det være svært at finde tid til at varetage et ekstra job såfremt man ønsker en højere indtægt. Ligesom de studerende, kan personer med fast arbejde og faste arbejdstider også passe dette ind i deres kalender, og fx yde it support i weekenden eller om aftenen når dagens opgaver er overståede.
Uanset om det er lette eller komplicerede problemer er det muligt at få hjælp, så længe der er en internetforbindelse i den ene eller anden form. Er der for eksempel behov for at få hjælp til avanceret serveropsætning eller lignende, kan det kræve at personen der får hjælp rent fysisk er nødt til at omfordele stik eller lignende. Handler problemet om noget mere simpelt hvor alt kan løses over fjernskrivebord, kan personen der får hjælp dermed bare læne sig tilbage, smække fødderne op på skrivebordet og tage sig en kop kaffe.

En anden af fordelene ved denne form for netbaseret support er at det hurtigt og nemt er muligt at komme i kontakt med en supporter. Denne supporter kan hurtigt fastslå om der blot er behov for et par få klik for at få hjælp, eller om det er en større omgang – derved kan personen der får hjælp hurtigt få et overblik over hvad der skal til for at løse problemet.