Et par klik og ingen stress

0
1245

At handle online er virkelig nemt – en søgning, et par klik og en betaling, og så er dine varer på vej til dig. Så slipper man for besværet med at finde p-pladser, stå i kø etc. Når jeg handler online, føler jeg, at jeg har tid til at kigge grundigere på varen, læse om produktet og i det hele taget samle mere information, end når jeg handler i en fysisk butik.

I online-butikkerne står du ikke i kø og venter på en ekspedient men kan sidde i ro og fred og træffe dine beslutninger. Efterhånden kan alt jo købes online:

Tøj og sko, cykler, el-artikler, reservedele, mad og hele måltidskasser er til salg, og man behøver faktisk ikke forlade sit hus eller lejlighed for at eksistere i verden af i dag! Har du f.eks. en bil, kan du købe dine reservedele hos bildeleekspert.dk hvor du med et par enkle klik kan finde den reservedel, du har brug for, finde ud af om den er på lager, sammenligne priser og få varen leveret i løbet af et par dage. Det er jo nemt og smart!

Du kan ofte finde store besparelser online.

Når jeg handler online, checker jeg altid mindst et par forskellige webshops for at sammenligne priser og for at få det bedste produkt til den bedste pris. Jeg er også ofte inde for at læse om produkterne og sammenligne dem med andre, lignende produkter, specielt hvis jeg er på udkig efter ting, jeg ikke kender så meget til i forvejen. På flere forskellige hjemmesider kan du lave en søgning på, hvilken webshop, der kan levere det billigste produkt, og skal man handle, kan man jo lige så godt handle til den bedste pris, ikke? prøv f.eks. pricerunner, priser.dk, edbpriser.dk, pristjekket etc. Hvis du bruger de muligheder, som internettet giver, så gør du den bedste handel!

Er betalingen sikret og hvordan er leveringsmulighederne?

Jeg kontrollerer altid om webshoppens betalingsmetode er SSL krypteret. Det betyder nemlig, at de informationer, man indtaster, skjules for dem, der sidder og læser ordren i den anden ende. Så derfor kan ens kreditkortinformationer ikke misbruges. Allerhelst vil jeg bruge Paypal-betaling og slet ikke indtaste nogle kreditkortinformationer – det har man ordnet i forvejen med Paypal.

Levering og forsendelsesomkostninger fordyrer ofte ens varer, så det undersøger jeg også grundigt. Ofte får man jo gratis levering, hvis man køber over et bestemt beløb, og det er så absolut værd at undersøge, for ofte er det muligt at finde en ting, man mangler, som faktisk bliver ret billig, fordi man har sparet leveringsomkostningerne. Man kan også ofte vælge at få sine varer leveret på et bestemt afhentningssted for en lavere porto. At handle online er nemt og stressfrit, det er bare med at komme i gang med at udnytte internettet’s mange muligheder.

Køb på nettet, det er nemt