4 gratis multimedia programmer fra Ashampoo

0
1794

Softwarevirksomheden Ashampoo har udviklet en lang række programmer som man kan downloade i gratisudgaver og de har både gode funktioner, samt er de på dansk. I dette lille indlæg vil vi fremhæve fire multimedia programmer som Ashampoo har frigivet i gratisudgaver. Læs mere her om dem og find links til download:

Ashampoo Music Studio

Ashampoo Music Studio er et multimedia program som kan rippe, redigere, konvertere, optage, reparere og brænde musik til disks ved hjælp af denne omfattende applikation til digital musikopsamling. Ashampoo Music Studio er en applikation, som fremkommer med nogle funktioner til lydbearbejdning, indbefattet konvertering og brænding. Den er let at håndtere selv for mindre erfarne brugere.

Lydfiler kan konverteres til MP3, WMA, OGG, FLAC, eller WAV. Ydermere kan du konfigurere lydindstillinger, når det drejer sig om kvaliteten, frekvens, bitfrekvens, normalisering af styrke og kanalmodus. Desuden kan du redigere filtags, optage og blande lydelementer, så vel som indføje tavshed og krydsfading.

Ashampoo Photo Converter

Et alt-i-et værktøj til fotoændring og billedredigering, som fremkommer med valgmuligheder for størrelsesændring af billeder, ændring af farve og tilføjelse af effekter. Ashampoo Photo Converter er en brugervenlig applikation designet til at hjælpe dig ved forbedring, redigering og konvertering af dine billeder i grupper. Til trods for navnet, er dens funktionalitet ikke begrænset til fotokonvertering, eftersom den også fremkommer med valgmuligheder for størrelsesændring og for vandmærkning af billeder, samt tilføjelse af grafiske effekter til forbedring af deres kvalitet.

Ashampoo Slideshow Studio HD

Skab lysbilledshows ud fra fotografier på din computer, tilfør dem musikalsk baggrund for at gøre dem mere tiltrækkende for publikum. Ashampoo Slideshow Studio er et brugervenligt program, som du kan anvende til at skabe lysbilledshows fra billeder. Programmets interface er intuitivt og let at navigere igennem. Du kan bruge guiden til at starte et nyt program.

Ashampoo Snap

Indfang, illustrér og del dine billeder på en let måde, ved at skabe og sende skærmbilleder og videoer på blot få sekunder.

Ashampoo Snap er et program designet til at hjælpe dig med at tage øjebliksbilleder og indfange videooptagelser med blot nogle få klik. Dette værktøj sætter dig i stand til at indfange en video (enkeltskærm, desktop, rektangulær, eller fastsat region), konfigurere lyd- og videoindstillinger (f.eks. indfange en typisk Windows applikation, indfange mikrofonen, indstille indkodningsmetoden (på fly, eller diskcache) og konfigurere musemarkør og effekter.