E-cigaretter en ny dille?

0
4385

Det helt nye i Danmark er den stigende popularitet for e-cigaretter også kaldet elektroniske cigaretter. E-cigaretter/elektroniske cigaretter består at et batteri, forstøver og e-juice tank. E-cigaretten/elektroniske cigaret skaber ved hjælp af forstøveren og e-juice damp – ikke røg. E-juice kommer med nikotin og uden nikotin. Nikotinstyrken varierer fra 0-24 mg nikotin. E-cigaretter eller elektroniske cigaretter kan dampes med e-juice med nikotin og uden nikotin. E-cigaretter eller elektroniske cigaretter har vist sig at have den bedste succes grad for rygestop.

Hvis man ønsker at dampe e-cigaretter eller elektroniske cigaretter ved rygestop skal man være opmærksom på: batteriets styrke i den elektroniske cigaret, dampen/damp mængden i den elektroniske cigaret, nikotin styrken i e-juicen og smagen i e-juicen. Ved rygestop anbefales det at man starter med en høj nikotin i e-juicen i starten og derefter trapper nikotinstyrken ned. E-cigaretter eller elektroniske cigaretter om du vil har vist sig som den mest effektive måde at opnå et succes fuldt rygestop.

Det bedste ved et rygestop med e-cigaretter er at du har fornemmelsen af at ryge en traditionel cigaret og du får også nikotin men du får ikke alle de dårlige kemikalier og carcinogene stoffer (kræftfremkaldende) som i en traditionel cigaret. Og du kan justerer nikotinstyrken i din e-juice efter behag og nødvendighed. Det er derfor lettere for dig at opnå succes med dit rygestop hvis du ryger en elektronisk cigaret med høj nikotinstyrke i starten og derefter langsomt trapper nikotinstyrken i e-juicen ned.
Dertil kommer alle fordelene ved at dampe e-cigaretter/elektroniske cigaretter: Du spare penge – mange penge, du opnår forbedret helbred, du får sundere hud og tænder, det er tilladt at dampe på offentlige steder og så er det socialt mere accepteret. Dertil kommer at du meget hurtigt fornemmer dit forbedrede helbred. 80. Din besparelse ved at skifte de traditionelle cigaretter ud med e-cigaretter/elektroniske cigaretter ligger på ca 80%. Dvs at du ved et rygestop med e-cigaretter og e-juice sparer ca 12.000 Kr på årsbasis (ved forbrug på 20 cigaretter om dagen).

Dine fordele: Du sparer penge, du opnår bedre helbred og sundhed og så har det aldrig været lettere at holde op med at ryge. Stop med at ryge i dag – skift til e-cigaretter og e-juice med og uden nikotin.