Få den bedste VPN til Netflix

0
606

Du kender det sikkert: Det er lørdag aften, du har en stille dag på sofaen, og du vil bare gerne finde en god film eller serie. Du scroller gennem den tilsyneladende endeløse menu, men alt, du finder, er uinteressant eller noget, du allerede kender.

Det kan tage længere tid at beslutte sig for, hvad man skal se på Netflix, end faktisk at se det. Det kan være fordi udvalget simpelthen bare er for lille herhjemme, men hvad kan man gøre ved dét?

Jo, man kan få sig en VPN!

Hvad er en VPN?

Hvis du har tilbragt mere end en time på YouTube, så har du garanteret hørt nogen, der har lavet reklame for en VPN. VPN står for Virtual Private Network. En VPN sørger for, at du kan hoppe på andre landes servere. Det vil altså sige, at selvom du sidder hjemme i lille Danmark, kan du med et par simple klik skifte til en amerikansk server og få fingrene i alt det indhold, der ligger på Netflix dér.

Som navnet antyder, holder en VPN dit netværk privat. End ikke din internetudbyder kan se, hvilke sider du begiver dig rundt på, og du er sikker mod spam, scammere og hackere.

Langt de fleste Virtual Private Networks begrænser sig ikke til din computer. Når først du betaler for abonnementet, kan du hente din VPN ned på telefoner, tablets, ja, endda dit fjernsyn! Du kan læse mere om VPN på ilmainevpn.fi.

Sådan giver en VPN dig adgang til mere indhold på Netflix

Når du med en VPN skifter fra en dansk adresse til en udenlandsk, vil Netflix automatisk tro, det er dér, du befinder dig – også selvom du ikke har flyttet dig fra sofaen.

Alt efter hvilken VPN du vælger, kan du vælge, hvilket land, du vil befinde dig i. Selvom amerikansk Netflix har et kæmpe udvalg, så kan det være, du er interesseret i australsk reality-TV, japanske quiz-shows eller koreanske dramaer, der ikke ligger der. Så vælger du bare et andet land, for eksempel Australien, Japan eller Korea, og så vil du kunne se al indholdet fra Netflix dér!

Andre fordele ved en VPN

En VPN giver dig ikke kun adgang til mere indhold på internettet: Du vil også kunne få adgang til hjemmesider, der ellers ikke er til rådighed i Danmark eller Europa, og din internetaktivitet vil forblive i sin lille kapsel. Du undgår altså i større grad uønsket opmærksomhed på nettet, og hackere vil få sværere ved at finde ud af, hvordan de skal hente dine informationer.

Hvis du rejser i lande som Kina kan en VPN sørge for, at du kan åbne hjemmesider, der ellers er forbudte i landet – for eksempel Google. Det kan være praktisk at have på sin mobil, hvis man ofte rejser i landet, eller hvis man skal på en længere tur dertil.

Hvordan får man fat i en VPN?

Det er faktisk ganske enkelt at få fat i en VPN. En VPN er en tjeneste, du køber abonnement på, fuldstændig ligesom Netflix.

Du henter en VPN ved at finde din ønskede udbyder – du kan læse om de fem mest populære VPN-udbydere i Danmark i sidste afsnit. Gå ind på deres hjemmeside og vær sikker på, du forstå regler, vilkår og priser.

Følg deres guide på hjemmesiden. Alle VPN gør det samme, men installationen eller den praktiske funktion kan variere en smule. Udbyderen skulle gerne have en vejledning på deres hjemmeside, som du kan følge. Hvis ikke, bør du kigge dig om efter en anden.

Og vupti! Så har du en VPN!

Den bedste VPN

Dette er de fem mest populære VPN i Danmark.

  • ExpressVPN – Express VPN har en gratis prøveperiode på 30 dage og er en af verdens mest populære VPN. Du kan få forbindelse til over 90 lande, foruden alle de sædvanlige fordele, en VPN kommer med. Der er desuden 30 dages returret.
  • CyberGhost – CyberGhost kan prøves gratis i 45 dage og har, ligesom ExpressVPN, forbindelse til over 90 lande. CyberGhost er relativ ny på det danske marked, men har fået god medvind!
  • Surfshark – Surfshark kan prøves i 30 dage og forbinder til over 50 lande. Det er en god VPN, hvis du har et mindre behov, og Surfshark har ofte helt ekstreme tilbud, der gør den utrolig billig!
  • NordVPN – Denne er du garanteret stødt på via YouTube. NordVPN har 30 dages returret, hvis du ikke er 100% tilfreds, og er ligesom Surfshark en helt utrolig billig VPN!

Denne artikel er skrevet i samarbejde med produktzoom.dk.