Få en gratis VPN til din Mac

0
1635

Ingen ønsker, at andre mennesker skal kunne se, hvad du laver på deres computer. Det er derfor, at en VPN (Virtuel Private Network) er en rigtig god idé at få installeret, så du trygt kan være på nettet uden at risikere, at nogen følger med i alt, hvad du laver der. Det kunne f.eks. være at du gerne vil vide mere om nordicbet og de mangle muligheder de tilbyder, og gerne ville gøre det anonymt.

Har du den installeret, så er der ingen, der kan følge med i, hvilke sider du er inde på, eller hvad du downloader.

Det eneste, din internetudbyder kan se, det er, at du har en VPN installeret. Det er alt. Med den på din computer er det kun dig selv, der ved, hvad der sker på din computer.

Tænker du, at det er en beskyttelse og en sikkerhed, som du gerne vil have, så kan du se nærmere på denne liste over forskellige udbydere af VPN, som tilbyder en gratis prøveperiode eller på anden måde kan give dig mulighed for at afprøve programmet gratis.

NordVPN

Kan beskytte og skjule din online identitet og give dig en pålidelig anonymitet. Dine aktiviteter på nettet anonymiseres effektivt. Den har dobbelt databeskyttelse via to VPN-servere, som krypterer dine data to gange.

  • Kan bruges på Mac, Windows, iOS og Android devices.

NordPVN tilbyder en 30-dages tilbagebetalingsgaranti. Det vil sige, at du kan prøve dette program i 30 dage og så få pengene tilbage efterfølgende. Altså 30 dages gratis beskyttelse.

Windscribe

Windscribe tilbyder en gratis version. Den version er selvfølgelig mindre end den version, du betaler for, men den har en helt udmærket beskyttelse.

  • Stor sikkerhed med AES-256 kryptering og Kill Switch.
  • Kan bruges på Mac, Windows og Linux. Denne VPN kan integreres på browsere som Chrome eller Firefox.

Hotspot Shield

Hotspot Shield har en gratis version af VPN. Den inkluderer både 128 og 256-bit AES kryptering og for eksempel: tilkobling af op til fem devices på én gang, Kill Switch og 2.500 servere rundt omkring i verden. Det betyder, at der altid er en lokal forbindelse i nærheden af dig. Det giver god hastighed og en høj grad af sikkerhed.

Vær opmærksom på følgende

En gratis VPN er ikke så meget værd, hvis du ikke kan blive forbundet med den. Der kan også være en udfordring med hastigheden. Du kan opleve, at gratis-versionen er langsommere end den, du betaler for. Hvis den er så langsom, at det er for irriterende at arbejde med, må du opveje sikkerhed mod hastighed.

Beskyt dit privatliv

Dine informationer, dine internetvaner og dine forbindelser med verden er din egen sag – og ingen andres. Du bør ikke opgive dit privatliv for at bruge en offentlig net-forbindelse eller en i dit private hjem for den sags skyld. Med en god VPN til Mac kan du udforske verden uden frygt for at blive kigget over skulderen. Forhåbentlig kan denne liste hjælpe dig til at gøre dit liv både lettere og mere sikkert.

Tjek de gratis tilbud om VPN til din Mac. Er den gratis version helt fin, så kan du jo sagtens fortsætte med den.