Hent film og serier gratis fra Netflix

0
1141

Netflix har en rigtig god funktion, der tillader dig at downloade indhold, som du senere kan se, selv når du ikke har adgang til internettet. Denne funktion bruger mange, hvis de skal ud at rejse og ikke har adgang til hverken data eller wi-fi.

Der er dog ét stort problem med denne funktion – du kan ikke downloade alt indhold. Det er ofte kun ældre eller mindre populære film og serier, du kan downloade. Men det er der en løsning på.

Du kan faktisk optage alt Netflix indhold og downloade det som en MP4-fil helt gratis. Men hvordan gør du det? Det kræver blot tre simple trin, som bliver beskrevet herunder.

#1 Installer en Netflix optageren Audials

Det første du skal gøre, hvis du gerne vil have adgang til alt indhold på Netflix, når du er offline, er at downloade ”Audials Movie”. Du kan downloade dette program ganske gratis, og hvis du ender med at beslutte, at det ikke er den rette løsning for dig, kan du let afinstallere softwaren. Audials Movie kan installeres i Windows 10 Home, Windows 10 Pro og tidligere udgaver af styresystemet.

Når Audials er downloadet, starter du programmet og vælger, hvilket format du gerne vil optage i.  

#2 Start den ønskede film eller serie

Når du har downloadet programmet og valgt format, skal du blot starte den film eller serie, du gerne vil optage.

Sådan gør du:

 1. I Audials klikker du på ”Netflix”
 2. Du åbner Netflix i din browser (Google Chrome eller Mozilla Firefox)
 3. Du vælger det indhold, du vil optage
 4. Din optagelse starter automatisk, når indholdet starter

Det er ganske simpelt at optage indhold, som du senere kan afspille offline. Du skal blot sørge for, at afspilningsvinduet er åbnet i original størrelse. Dette giver den bedste opløsning.

#3 Audials optager indholdet og gemmer det automatisk

Når den valgte film er slut, gemmer programmet automatisk din optagelse i det valgte format. Herefter bliver indholdet lagt ind på din playliste i Audials, så du let kan tilgå det.

Du kan vælge følgende formater:

 • AVI
 • MP4
 • WMV
 • 3GP
 • … og flere

Brug disse funktioner for den bedste oplevelse

Audials er klart det bedste stykke software til at optage indhold fra streamingtjenester som Netflix. Audials dominerer alle andre programmer, når de bliver sammenlignet. Men du kan faktisk gøre din oplevelse endnu bedre gennem disse features.

 • Lav en liste med de film, du gerne vil downloade – så tager Audials dem én ad gangen.
 • Optag film og serier med undertekster
 • Optag hele sæsoner, så du aldrig går glip af et afsnit af din yndlingsserie

Prøv Audials gratis

Det er helt gratis at prøve demoudgaven af Audials. Derved kan du let finde ud af, om dette er en løsning for dig.

Du downloader blot den gratis demo, og så kan du optage og downloade alt indhold fra Netflix, uden at det koster dig en krone. Hvis du forelsker dig i løsningen, kan du altid vende tilbage til Audials og vælge det permanente program. På den måde har du altid mulighed for at optage film og serier fra verdens største streamingtjeneste.