Anmeldelse af Norton 360 Standard

0
1746

Norton er en virksomhed, som udvikler antivirus softwareprodukter og har gjort det i mange år. De ved, hvad de laver, og de udvikler hele tiden deres produkter, så de følger med tidens tendenser.

I dag findes der flere cybertrusler, end de fleste af os lige er klar over, og de udvikler sig hele tiden. Derfor udvikler Nortons beskyttelse sig også. For de fleste er det ikke længere nok blot at investere i et antivirusprogram. Derfor får du med det nye Norton 360 abonnement optimal beskyttelse og sikkerhed inklusiv antivirus, plus VPN, adgangskodestyring og meget mere – alt sammen i én løsning. Norton er desuden en del af Symantec, en af de største private efterretningsnetværk i cyberverden.

Det gør det muligt for deres produkter at hjælpe mod selv de mest avancerede trusler. Du har måske også hørt om LiftLock, som er førende inden for beskyttelse af identitetstyveri i USA. Norton og LifeLock er nu én samlet virksomhed, som kan tilbyde dig en allieret i kampen mod cybertrusler.

Download programmet fra officiel hjemmeside

Hvad er Norton 360 Standard?

Den nye Norton 360 Standard abonnement er bygget på mange års erfaring i industrien, uddybende analyser af softwaremarkedet og arven og viden opnået fra Norton Security, Norton Internet Security og den originale Norton 360. Med alt den viden i bagagen har Norton nu udviklet Norton 360 abonnementet, der fungerer som all-around beskyttelse. I abonnement er således inkluderet antivirus- og malware-beskyttelse, Secure VPN, PC SafeCam og 100% Virus Protection Promise.

Hvorfor skifte til det nye Norton 360?

De brugere, som allerede har stiftet kendskab til det originale Norton program, vil muligvis undre sig over, hvorfor de bør skifte til det nye Norton 360. Det får du svar på her. I de nye Norton abonnementer er der designet endnu flere lag af beskyttelse til dine digitale enheder. Det har du brug for mod eksisterende, men også mulige kommende cybertrusler. Derfor inkluderer et Norton 360 abonnementet både:

 • Norton Secure VPN, så du kan sikre dine wi-fi-forbindelser både i offentligheden og hjemme
 • SafeCam til din PC, der forhindrer uautoriseret brug af dit webkamera
 • Cloudbackup af din PC
 • Password Manager, så du kan gemme og administrere dine adgangskoder.

Personoplysninger og deling heraf er et varmt emne, og mange går jævnligt rundt med en lille frygt for at få stjålet deres personlige oplysninger. Er du også nervøs for dette, kan det nye Norton program give dig mere ro i maven. Norton 360 Secure VPN er netop skabt til at sikre din online færden, også selvom du er på et offentligt netværk. Programmet krypterer dine oplysninger, så de ikke kan stjæles af andre. Det er blot én af grundene til, at du bør skifte til det nye Norton 360 system.

Den originale udgave af Norton 360 kan af gode grunde ikke længere købes, da det nye Norton 360 Standard er en opgradering heraf. Er du derfor bruger af den gamle udgave, anbefales du at prøve den nye version og opleve de mange forbedringer selv.

Forskellen på Norton 360 Standard, Deluxe og Select

Norton 360 Standard programmet er det billigste af Nortons tre nye abonnement-løsninger, men derfor også det abonnement med færrest tillægsydelser. Blandt andet kan du med Norton 360 Standard kun beskytte én enhed (fx én computer eller én smartphone), mens du med Norton 360 Deluxe kan beskytte op til fem enheder, og med Norton 360 Premium kan du beskytte helt op til 10 enheder. Dertil kommer, at Standard abonnementet har 10 GB Cloudbackup, Deluxe har 50 GB, og Premium har 75 GB. Slutteligt kommer Norton 360 Standard uden Forældrestyring, som er en del af både Deluxe og Premium pakkerne.

Fordele ved Norton 360 Standard

Der er rigtig mange fordele ved den nye og optimerede Norton 360 beskyttelse. Du får blandt andet:

 • Norton Secure VPN, Adgang til apps og websteder med samme kryptering som i banker, når du tilslutter wi-fi med Secure VPN
 • Intrusion Prevention System (IPS), som analyser information fra dit netværk og herefter hjælper med at blokere potentielle trusler, før de overhovedet rammer din computer
 • Cloudbackup af din PC. Det vil sige, at du har mulighed for at forebygge tab af data ved eksempelvis harddiskfejl eller ransomware ved at opbevare dine filer og dokumenter på en Cloudbackup
 • Password Manager giver mulighed for at generere, gemme og administrere alle dine adgangskoder inklusive kreditkortoplysninger eller andre personlige oplysninger online ved hjælp af en krypteret og cloudbaseret boks
 • Adfærdsbeskyttelse (SONAR), hvor kunstig intelligens bruges til at klassificere applikationer og derefter automatisk blokere dem, som udviser mistænkelig opførsel
 • Antivirus med maskinlæring. Programmer scanner og hjælper dig med at fjerne malware-filer, som skulle være på din enhed. Hos Norton får du pengene tilbage, hvis ikke din Norton ekspert formår at hjælpe dig med at holde din digital enhed 100% fri for virus
 • Livesupport fra professionelle Norton eksperter.
 • SafeCam giver øjeblikkelig advarsel ved et forsøg på at få adgang til dit webkamera.

Det får du alt sammen i én samlet pakke. Det betyder, at du ikke behøver at henvende dig til flere forskellige firmaer og supportsteder for at få optimal beskyttelse af dine digitale enheder. Når du har investeret i en Norton 360 abonnement, er du derfor beskyttet både mod traditionelle cyberkriminelle teknikker såsom malware som virus, orme og spyware. Samtidig er du beskyttet mod nyere cybertrusler som cryptojacking, formjacking, ransomware og trojanske heste. Du får derfor den optimale beskyttelse af din online fortrolighed.

Vær opmærksom på, at dit abonnement træder i kraft, så snart dit køb er gennemført, og betalingen er modtaget. Herefter kan du downloade og installere programmet på din enhed. Ét abonnement gælder for én enhed. Når du tegner et abonnement hos Norton, skal du desuden være opmærksom på, at abonnementet automatisk bliver fornyet løbende, medmindre du selv opsiger det. På den måde slipper du for at forny dit abonnement hvert år.

Systemkrav

Norton 360 abonnementet er kompatibelt med både Windows computere, Mac iOS og Android enheder. Det inkluderer smartphones og tablets, som har et af de tre styresystemer.

Har du en Windows enhed, skal du være opmærksom på, at de skal have et Microsoft Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 operativsystem eller nyere (du kan købe Windows 10 Home billigt via dette link). På Mac kræves den aktuelle version af Mac OS eller de to tidligere versioner før den aktuelle, de samme gælder for iOS-operativsystemer. Android-enheder kræver 4.4 eller nyere.