Sådan gør du din Mac hurtigere med MacKeeper

Hvis du bruger din Mac meget både til studie, arbejde og til underholdning, så har du måske et ønske om, at den kunne blive hurtigere og mere smooth at have med at gøre. Vil du gerne have, at din Mac bliver hurtigere, end den er nu, og at den i det hele taget præsterer bedre, så kan MacKeeper være lige det, du har brug for.

Min opdagelse af MacKeeper

Jeg har glædet mig så meget til at fortælle min historie om mit møde med MacKeeper. Den vil jeg meget gerne dele med jer, så I også kan blive lige så begejstret, som jeg er blevet.

For et par måneder siden blev jeg virkelig irriteret over, hvor langsomt min MacBook Pro var blevet. Jeg besluttede mig derfor for at bruge et hjælpeprogram til at fjerne alt cashed data og gøre min notebook hurtigere. En af mine venner foreslog mig, at jeg skulle prøve MacKeeper.

Jeg brugte værktøjet til at fjerne alle junk-filer og unødvendige apps – og til min store overraskelse blev min MBP helt normal igen. Jeg opgraderede softwaren, og jeg har brugt den lige siden.

Jeg er meget imponeret over dens evner, og jeg har anbefalet den til alle mine venner og til alle i min familie. Alle er meget tilfredse med det, den præsterer.

Det bedste renseværktøj

Fra dag et har jeg syntes, at dette renseværktøj er meget effektivt. Den seneste version er oven i købet blevet både smartere og i stand til at automatisk at optimere dine Macs RAM, mens du bruger din Mac. Den viser dig præcis, hvad du skal gøre for at slippe af med unødvendigt data, så den er også ret nem at have med at gøre.

Du kan sætte den avancerede Memory Cleaner til at køre renseprogrammet automatisk.

For at sikre at junk-files bliver slettet fuldstændigt, har appen noget indbygget værktøj, der kan kontrollere og udslette forskellige typer af cashe.

Det kan for eksempel være:

  • Binære filer
  • Sprog filer
  • Log filer
  • Cashe filer.

Dem har du ikke brug for, og de optager for meget plads og gør din computer langsommere.

Værktøjet er meget effektivt til at finde junk-filer, midlertidige filer, og hvad der ellers kan være medvirkende til at gøre din Mac langsom. Desuden renser den computeren virkelig hurtigt. Derfor kan du meget hurtigt få klaret det, der skal til, og komme videre.

Pålidelig online og offline beskyttelse

Udover effektivt at rense din Mac for ubrugeligt data, så er denne app også meget pålidelig, når det kommer til den nødvendig beskyttelse af din Mac imod forskellige ting som phishing-svindel, virus, usikre downloads, skadelig software, spyware, adware og identitetstyveri.

En anden god ting er dens tyverisikring, der gør det muligt at spore og at låse din Mac, hvis den bliver væk.

I tilfælde af tyveri kan der vises, hvor din Mac befinder sig på en app på din iPhone. Du vil så modtage en detaljeret beskrivelse, hvis der er nogen, der prøver at logge sig ind på din Mac. Beskrivelsen indeholder ovenikøbet et snapshot af tyven, som gør det nemmere for politiet at finde frem til tyven.

Kamera- og mikrofonbeskyttelse for at forhindre datatyveri

Cyber-kriminelle bruger forskelligt avanceret værktøj for at få adgang til følsomt data på computeren. Derfor er det bydende nødvendigt at være ekstra forsigtig og bruge den nødvendige beskyttelse af personfølsomt data.

For at sikre din computer imod forbryderiske hackere kan MacKeeper give dig den mest pålidelige beskyttelse af kameraet og mikrofonen på din Mac.

Sikkerheds-softwaren kontrollerer og forhindrer alle tredjeparts-apps forsøg på at få adgang til din Macs kamera eller mikrofon. Lige så snart den opdager et uautoriseret forsøg på det, så advarer det øjeblikkeligt ejeren.

Denne funktion giver endnu et markant niveau af beskyttelse imod spyware.

Adware beskyttelse

Den nyeste version af Mac’s optimeringsværktøj giver adware kamp til stregen. Adware er den slags software, som automatisk popper op eller downloader reklamer som banners eller pop-ups, når en bruger er online. Herefter bliver det sådan, når du har adwarebeskyttelsen installeret, at du både vil kunne være på nettet mere sikkert og undgå disse irriterende og unødvendige reklamer, der kan ødelægge dine brugeroplevelse.

Som bruger synes jeg, at denne beskyttelse er meget afgørende. Ud over at give dig en øget sikkerhed, så gør den også selve oplevelsen på nettet meget mere optimal, når du bliver fri for disse irriterende forstyrrelser.

Optimer din Mac, så den yder bedst muligt

Når du efterhånden har fået fjernet alle de overflødige filer fra din Mac, så kan du optimere dens ydeevne ved at bruge forskellige effektive værktøjer. For eksempel kan du blive i stand til at reducere den tid, det tager for din maskine at starte op. Det gøres ved, at der er styr på, hvilke apps der popper op, hver gang du starter computeren.

Der er også en update tracker, der sikrer, at du aldrig misser en opdatering eller en software opgradering. Funktionen tjekker hver eneste app, som bliver installeret fra App Store eller en anden kilde på din Mac for tilgængelige opdateringer og opfordrer dig til at foretage disse opdateringer. Som et resultat af det vil din computer blive ved med at køre upåklageligt.

Apple certificeret support 24/7

Når som helst du måtte have brug for hjælp eller ikke er sikker på, hvordan du skal klare et bestemt problem i forhold til din Mac; så kan du kontakte den Apple certificerede support. De vil altid være klar til at hjælpe dig.

Vores vurdering

Baseret på min personlige erfaring så vil jeg mene, at dette Mac rense-software er et absolut must-have, hvis du vil have det bedste ud af din Mac. Det, der blandt andet gør det så fantastisk, er dets store anvendelighed. Det erstatter omtrent 18 forskellige apps. Det siger meget om, hvor omfattende det er.

Hvis din Mac ikke lever op til dine forventninger eller kører for langsomt, så giv den en chance for at øge dens ydeevne med denne effektive MacKeeper.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.