Anmeldelse af TunnelBear VPN

0
1524

Vil du have maksimal anonymitet på nettet, og vil du sikre dig, at der ikke er fremmede, som kan få data om, hvor du fysisk befinder dig med din bærbar eller mobil, har du brug for en VPN-forbindelse (Virtuel Private Network). I dag eksisterer der forskellige måder at opnå databeskyttelse på, og i blandt de bedste og mest sikre metoder findes TunnelBear.

Hvad er TunnelBear?

TunnelBear er en VPN-metode, hvor dine digitale spor og data anonymiseres ved at kamuflere din computers IP-adresse. IP-adressen fortæller om, hvor i verden du befinder dig, og adressen kan bruges til at spore din digitale adfærd. Når du er beskyttet af TunnelBear, vil din rigtige IP-adresse blive erstattet af en falsk, så det ikke er muligt for IT-kriminelle at hacke oplysninger om dig.

I takt med at vi mennesker bruger vores digitale enheder på mange forskellige lokationer og til mange private gøremål, er der brug for den største grad af datasikkerhed.

Når du kobler dig på WiFi forbindelser på fremmede netværk, er din digitale spor mere udsat for at blive hacket, da det er nemmere for IT-kriminelle at hacke sig adgang til offentlige netværk.

Når du er beskyttet af TunnelBear, kan du i ro og tryghed bruge din NetBank, kommunikere med kollegaer og familie og surfe i fred.

Brugervenlighed og opsætning

De bedste datasikkerhedsprogrammer skal ikke kun yde maksimal beskyttelse. Det skal også være nemt og enkelt for enhver person at gøre brug af et bestemt program.

TunnelBear kræver ikke teknisk kendskab eller erfaring, og det er et simpelt program at gøre brug af for enhver.

  • Du skal oprette dig som bruger med egen konto via TunnelBear.
    • I denne forbindelse skal du blandt andet oplyse, hvilket land du befinder dig i, så din VPN-forbindelse kan blive aktiveret, når du har brug for det.
  • Når du har angivet dit hjemland, vil din digitale enhed blive koblet til en VPN-forbindelse.
  • Herefter vil du og dine personfølsomme oplysninger være beskyttet både privat og offentligt.

Som noget særligt kan du med TunnelBear få statistiske oplysninger om, hvor mange trusler programmet har blokeret. På dén måde kan du hele tiden få overblik over dit omfang af beskyttelse på nettet.

Du skal være opmærksom på, at VPN-programmet kan håndtere og beskytte op til 500MB data hver måned. Der er forskel på, hvor meget vi hver især gør brug af internettet i det daglige. Bruger du nettet til både private og professionelle aktiviteter, skal du være ekstra opmærksom på denne maksimumkapacitet.

Konklusion

Som bruger af sociale medier, NetBank, internet og E-handel har du brug for et sikkert og effektivt databeskyttelsesprogram, som skjuler din personfølsomme oplysninger. VPN-forbindelser er de mest funktionelle og sikre programmer, du kan gøre brug af, når du vil beskytte dit privatliv på nettet. TunnelBear er et simpelt og velfungerende VPN-beskyttelsesprogram, som det nemt at sætte op og gøre brug af.

Du kan få indblik i de trusler, som programmet har blokeret og få statistik over graden af beskyttelse. Dette gør det muligt for dig at justere sikkerhedsniveauet, så du altid er optimalt beskyttet, når du færdes på internettet. Læs mere om TunnelBear.