Sådan optager du film fra Apple TV+

0
749

Der er mange forskellige forbindelser, hvor det er praktisk at have film og serier med på mobilen eller computeren. Det kan være på ferier, hvor du vil undgå brug af data, og det kan være som underholdning til børnene, når der køres i sommerhus.

Streaming er den aktivitet, som koster mest dataforbrug. Vil du spare data, eller vil du sikre dig underholdning, uanset hvor du befinder dig, skal du optage film fra din Apple TV+ konto.

Herunder finder du en guide til at hente dine yndlingsfilm- og serier ned på de enheder, du foretrækker at bruge.

Vælg Audials Movie 2020, når du vil have succes med download af film

Succesen med at få hentet dine favoritfilm ned til mobilen, tabletten eller PC’en afhænger af, at du bruger det mest velfungerende program til formålet.

Download Audials Movie og få det program, som flest mennesker verden over bruger til at gemme film på digitale enheder.

Der er flere fordele ved at bruge Audials. Det er et brugervenligt og simpelt program, som er gratis og uforpligtende for dig at anvende i Basic-versionen. Du kan på få minutter downloade programmet og finde Apple TV+. Som noget særligt får du mange valgmuligheder, når det kommer til, hvilke formater du vil gemme dine film i. Det kan blandt andet være MP4, AVI, MPEG4, 3GP, MOV eller MWV.

Streamingfunktionen giver dig den betydningsfulde mulighed for at downloade film og serier, og med VoD (video on Demand) kan du gemme dine film i de ønskede formater.

Trin-for-trin guide til at optage film fra Apple TV+

Du kan med fordel downloade Audials Movie, så du får gratis adgang til at optage film. Den er nem at finde frem til på nettet, hvor du guides til korrekt installation.

Når først du har Audials Movie installeret på din PC, kan du på kort tid få optaget de film, som du holder mest af. Du kan lave dit eget kartotek på enten mobil, tablet eller PC, så du kan organisere dine favoritfilm i genrer.

  1. Find Apple TV+ i søgefeltet: Når programmet er installeret, vil du få vist de mange forskellige streamingtjenester, som det er muligt at hente film fra. Det gælder blandt andet Disney+, YouTube, Netflix og ikke mindst Apple TV+. Når du vælger Apple TV+, kan du nemt og enkelt søge efter de film, du vil gemme.
  2. Brug ”record while watching”-funktionen: Det smarte ved Audials Movie er de mange brugervenlige funktioner. Du kan afspille en film, mens den optages på din PC.
  3. Vælg den ønskede format: Afhængig af om du vil gemme og optage film på mobil, tablet eller PC, skal du vælge de filmformater, som matcher formålet. Dette kan du gøre, før du går i gang med at se en film. I denne forbindelse skal du bruge ”Converter”-funktionen, hvor alle de tilgængelige formater vil blive listet for dig.

Du kan bruge Audials til både PC, Mac, Android (både mobil og tablet) samt iPhone enheder. Du får undervejs gode råd til at gemme dine film på den mest fornuftige og bedste måde, så du kan nyde dine favoritfilm i bedste opløsning.