Hvilken gaming laptop har jeg brug for i 2022?

0
286

De bedste gaming bærbare computere i 2022 vil være endnu mere kraftfulde end sidste års, hvor Nvidia og AMD viser kraftfulde nye mobile komponenter til at køre dem. Spillemaskiner kommer med den slags ildkraft, der vil se dig igennem alle dine spilbehov, hvor nogle af dem endda pakker nok varme til at gå tå-til-tå med gaming desktop-pc’er, alt imens de kan prale af et slankt chassis, der gør det på farten gaming mere bekvemt end nogensinde.

Og vi taler ikke kun om flagskibsmodellerne. Faktisk behøver du i disse dage ikke at bruge en gaming-bærbar computer proppet med avancerede komponenter som en 3080 mobil GPU for at have fordybende spil. Du kan spare nogle penge på mindre kraftfulde maskiner og stadig få en jævn oplevelse, så længe du er glad for at tage på de bedste pc-spil med lidt lavere indstillinger.

Uanset dit behov eller budget, vil du nemt finde den bedste gaming-laptop til dig. Vi gør det endnu nemmere med nedenstående valg.

Hvordan vælger man den bedste gaming bærbare computer i 2022?

Det er nemt at vælge den bedste gaming-laptop, når du har dybe lommer eller har et par tusinde dollars til overs. Det er, når dit budget er mere begrænset, at det bliver sværere at få en fantastisk gaming-laptop.

Heldigvis for os får vi masser af mere overkommelige CPU’er og GPU’er, der ikke går på kompromis med strømmen. De seneste interne komponenter som Intel Comet Lake, AMD Big Navi og Nvidia RTX 3000-serien er mere dygtige, men også billigere end nogensinde. Det betyder, at gaming-notebooks under AED 4000 / SAR 4000 kan være lige så dygtige som enhver gaming-pc, mens de holder tingene bærbare og pladsbesparende som de bedste Ultrabooks og bedste bærbare computere.

Alligevel er nogle komponenter mere kraftfulde eller billigere end andre. Selvom det ikke længere er en hård og hurtig regel, er AMDs tilbud generelt mere overkommelige, hvilket betyder, at AMD Ryzen-drevne bærbare computere har tendens til at være lidt billigere.

Med hensyn til grafikkort er Nvidia stadig konge, når det kommer til ydeevne, selvom hvilket RTX-kort du skal gå efter afhænger af, hvilken type spiloplevelse du ønsker. RTX 3060, for eksempel, er en fantastisk mid-range-udfordrer med masser af kraft til 1080p-spil. Men hvis du vil have den 4K godhed, er en RTX 3070 eller højere vejen at gå.

Overvej også RAM. Der er mange bærbare gaming computere, der starter dig med en 8 GB DDR4-hukommelse, hvilket er minimum i disse dage. Men hvis du spiller mange krævende AAA-titler, anbefales mindst 16 GB for den glatteste oplevelse.

Andre ting at se på er mængden af ​​lagerplads, type skærm og type og række af porte. Tag også et kig på batterilevetiden, især hvis du planlægger at spille på farten. Ved, at bare fordi noget er premium, betyder det ikke automatisk, at det vil levere en lang batterilevetid – Alienware bærbare computere er en advarselshistorie. Og selvfølgelig, da du er nødt til at kunne lide, hvordan din gaming-notebook ser ud, så tænk på designet og om du vil have RGB-belysning eller ej.

Uanset hvilken du vælger, garanterer vi, at et af vores valg nedenfor giver dig mulighed for at dykke ned i dine yndlingsspil, fra de gratis pc-spil og de bedste gratis spil på Steam til de bedste bærbare spil og de bedste pc-spil – alt sammen uden at binde dig til et skrivebord.