Gør dit hjem til et smart hjem

0
74

Et smart home er med til at gøre livet og hverdagen lidt mere bekvemmelig. De intelligente løsninger, der kan fås i smart home er med til at automatisere dit hjem og dermed også gøre hverdagen lidt nemmere. Der findes en lang række produkter, der kan tilkobles dit smart home. Blandt andet intelligent belysning, WiFi stikkontakter og meget mere. Der alt sammen efterhånden kan styres fra din smartphone, enten via WiFi eller bluetooth. Det betyder at du i høj grad kan styre det meste af dit hjem, hvor end du befinder dig.

Et smart hjem giver dig mulighed for at forbinde dine elektroniske enheder, som skal gøre din hverdag mere bekvemmelig og sikker. Et smart home system giver dig fuld styring af de vigtigste ting i huset. Der findes efterhånden flere og flere forskellige systemer og brands du kan koble på dit smart home. Det kan derfor være en god idé at undersøge markedet og få afklaret hvilke behov man har, og så efterfølgende få opsat sit smart home system efter det behov.

Intelligent belysning til hjemmet

En af de mange smarte funktioner du kan sætte op med din smartphone, er intelligent belysning. Med intelligent belysning er det muligt at styre, lysstyrke, farve og meget mere. Du kan tænde lyset inden du kommer hjem, eller slukke det efter du er taget afsted. Lys dit hjem op med intelligent belysning, og gør hverdagen mere bekvemmelig. Det smarte ved de fleste smart home pærer, er deres lave forbrug, så der vil i sidste ende være mulighed for at spare på elregningen.

Der findes mange forskellige muligheder for smart belysning, især indenfor pærer og stikkontakter. Smart home LED pærer kan styres via din telefon, og kan indstilles alt efter ens humør. Det gode ved smart home løsninger med stikkontakt og LED pærer, er at de ikke kræver en elektriker, så det er et projekt man selv kan kaste sig over.

Smart home produkter fra Sonoff

Der findes som sagt mange brands inden for smart home produkter, et af dem er Sonoff. Sonoff er kendt for at producere smart home produkter i god kvalitet til en god pris. Du kan handle sonoff hos PlusLED, der tilbyder en lang række Sonoff produkter.

Med Sonoff har du mulighed for at automatisere dit hjem og gøre hverdagen mere bekvemmelig. Du har med Sonoff smart switches og forskellige sensorer mulighed, for at koble dem op til en app, der giver dig det hele samlet et sted. Du kan dermed gøre dit hjem mere intelligent, ved at koble dine Sonoff enheder op til appen, og så styre dem via WiFi.