Sådan kommer du i godt i gang med kryptovaluta

0
642

Hvis det er første gang, som du skal stille bekendtskab med kryptovaluta, så er det en rigtig god idé at have lidt baggrundsviden med sig. Måske handler du allerede med aktier, men er nysgerrig på, hvad denne slags valuta er? Her i artiklen får du en forklaring på, hvad begrebet ’kryptovaluta’ dækker over.

Krytptovaluta er en digitalvaluta som man kan handle med. Der findes mange forskellige slags digitale valutaer, og i 2018 var der over 1500 forskellige slags. Du har måske hørt om den kendte slags kryptovaluta, som kaldes ’Bitcoin’. Lige nu er der nemlig rigtigt meget i medierne omkring denne type digital valuta. Af de mest kendte krytovalutaer lige nu er der udover Bitcoin også ’Dogecoin’.

Hvor kan du handle med kryptovaluta?

Der findes mange flere platforme, som man kan handle kryptovalutaer på. En af handelsplatformene, som du kan handle Bitcoin på, kan du læse mere om på bitcoin code log pa. På denne platform får du nemlig en side, som er nem at bruge og, hvor du kan få kan du få de rette værktøjer til at komme godt i gang.

Hvornår startede kryptovaluta?

Det hele startede med Bitcoin, som blev udviklet tilbage i 2009. Da Bitcoin kom til, blev den første såkaldte blockchain database også lavet. Hele formålet bag denne digitale valuta var, at man kunne bruge denne slags valuta på samme måde som fysiske valutaer, blot uden indflydelse fra blandt andet myndigheder og banker. Det er nemlig ikke muligt at spore kryptovaluta, da de er anonyme.

Hvad er blockchain teknologi?

Når man snakker krytpvalutaer, så hører blockchain med. Blockchain er nemlig grundlaget for, at man kan handle med kryptovalutaer, men faktisk kan det bruges i andre virksomheder og af myndigheder. Blockchain dækker nemlig over en række data og er en slags informations kæde, som er delt imellem mange servere.

Inden du går i gang med at handle med kryptovaluta

Til at starte med, skal du selvfølgelig finde en handelsplatform, som passer til det, som du søger. Der findes rigtigt mange på markedet, derfor er det en god idé at tjekke flere sider ud. Dernæst bør du også se, hvordan markedet ser ud lige for tiden.

Når du vælger en handelsplatform, som passer til dine behov, så skal du også kigge efter sikkerheden på siden. Da du skal til at opgive fortrolige og følsomme informationer, bør du tjekke sikkerheden på den valgte platform.

Du skal selvfølgelig også overveje, hvor meget du gerne vil investere når du skal købe kryptovalutaer for første gang. Det er altid en god idé at være opdateret på nyheder omkring denne slags valutaer og tage en føler på markedet. Da man skal til at sætte penge på noget, som man ikke kan vide om man taber eller vinder på, så skal man måske overveje, hvor meget man har råd til at miste.

Så et god råd er at investere med omtanke. Det er nemlig en god idé ikke at handle med flere penge end man har råd til at miste.