Sådan gør du dit outfit fuldendt

0
409

Hvis man ikke er den fødte mode-elsker eller trendsetter, så kan det godt føles en smule svært at sammensætte et fuldendt outfit. Det kan måske godt være, at man har fået købt nogle flotte stykker tøj, men når man tager det på, så ser man stadig “ufærdig” ud, hvilket kan være ret irriterende, når man har investeret i nyt tøj. 

Hvis du kender til denne følelse, så bør du læse med herunder. Her får nemlig en række råd til, hvordan du kan få dit outfit til at se færdig ud ved at style det på en række forskellige måder. 

Husk at pynte dig med smykker

Når du outfit ikke ser færdigt ud, når du har taget det på, så kan det være fordi, at du ikke har nogle smykker på. Smykker er nemlig en form for accessoires, som virkelig kan være med til at afrunde dit look og få det til at se færdigt ud. 

Hvilke smykker, du skal vælge, det afhænger naturligvis af, hvordan dit outfit ser ud. Hvis du har en sød sommerkjole på, så kan nogle elegante og romantiske smykker være det perfekte. Har du derimod en mere sporty stil med hættetrøje, jeans og sneakers, så kan du finde nogle grovere og mere simple smykker, som kan give dit outfit noget kant. 

Køb smykker her, sådan at du kan gøre dit outfit færdigt og flot at se på. 

Prøv en hat eller solbriller 

Udover smykker så kan en hat eller solbriller også være med til at sætte prikken over i’et i dit outfit. For eksempel af bøllehatte meget moderne lige nu. Det lyder måske fjollet, hvis man er af den generation, som gik med bøllehatte, da de var små. Men det er faktisk en smart og meget moderne trend lige nu. 

Ligeledes er de små solbriller fra 90’erne kommet tilbage. Dermed kan du altså bruge disse to accessoires til at færdiggøre dit look. 

Brug statement pieces

Et statement piece er et stykke tøj, som er “højlydt”. Det vil sige, at det på en eller anden måde er særlig – det kan være, at det har en meget stærk farve, et vildt mønster eller på anden måde har et design, som fanger folks blikke. 

Når du tager et statement piece på, så er det vigtigt, at du kun har ét på, da det ellers kan skabe et rodet look. Sørg derfor at sammensætte dit statement piece med nogle mere nedtonede stykker tøj.