Her er de bedste dating apps til dig, der vil kaste dig ud i online dating

0
3167

I en tid uden sociale medieplatforme og applikationer var det naturligste sted at møde en fremtidig kæreste på en bar eller et diskotek i byen. Folk fra samme skole, samme arbejde m.m. fandt interesse for hinanden grundet deres geografiske placering. De geografiske grænser er med diverse applikationer blevet udvisket. Mulighederne for at date er fordoblet i denne digitale tidsalder, og derfor benytter mange sig af de digitale muligheder. Det kan der være flere grunde til. Man er eksempelvis ikke afhængig af tid og rum. Man skal ikke være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt for at komme i kontakt med ham eller hende, som kunne blive den eneste ene. Får man et match med personen, er det fordi begge har udvist interesse, og man slipper for en potentiel afvisning. Der er fordele så vel som ulemper ved både online- og offline dating.

Nedenfor er fordele og ulemper listet op overfor hinanden i henhold til både online- og offline-dating.

Online Dating

Fordel: Flere og flere forhold starter online, uafhængigt af om det er gennem sociale medier eller dating sider. Der er masser af succeshistorier, hvis du spørger rundt om dig.
Ulempe: Nogle mennesker lyver om deres alder, højde, indkomst eller civilstatus. Det kan være frustrerende for en single efter et par dårlige oplevelser.

Fordel: Det er muligt at møde andre mennesker udenfor dit geografiske område, og ikke mindst få et netværk med mennesker med de samme interesser som dine egne. På denne måde kan du møde flere forskellige typer, så du lærer, hvad du egentlig leder efter, uanset om det kommer til at få en date eller et forhold.
Ulempe: Hvis man ikke overfører daten fra online til offline så hurtigt som muligt, så kan man ende med at sidde og chatte flere timer om dagen med en, man får et følelsesmæssigt bånd til, men som måske ikke er den personen siger han/hun er bag skærmen.

Fordel: Der er mange muligheder for at indsnævre interesser, ønsker ift. højde eller indkomst m.m., hvilket kan føre til, at du finder den, du søger.
Ulempe:
Ovenstående kan også gøre, at du misser muligheden for at møde manden eller kvinden i dit liv, fordi han/hun er 2 cm for lav ift. dine indstillinger.

Offline dating

Fordel: I har måske venner tilfælles, hvilket gør situationen mere komfortabel.
Ulempe:
Vennernes mening kan have indflydelse på dit valg.

Fordel: Det er hurtigere at finde ud af, om der er kemi eller ej.
Ulempe:
Du er begrænset til din eksisterende sociale cirkel og daglige aktiviteter, hvilket gør, at du møder færre mennesker.

Fordel: Der er mindre pres for at finde ud af om, personen er den han/hun beskriver sig som i sin datingprofil.
Ulempe:
Mange singler finder det mere overskridende at invitere dig på date, end at flirte over en app.

Hvis du beslutter dig for online dating, så er der flere forskellige apps, du kan downloade til din telefon, så du kan sætte jagten i gang.

Tinder
Swipe, match, chat. De fleste kender processen, eller har i det mindste hørt om den. Tinder er nok den mest populære dating-app i omløb. Den har ofte ry for at være et sted, hvor folk finder deres one-night-stands og bollevenner, men ønsker man et seriøst forhold, er der også rig mulighed for det. Det vigtige er, at du tager stilling til, hvad du ønsker at have ud af appen, og eventuelt skriver det i din profil.

Single.dk
Single.dk kan du både finde som app og som almindelig hjemmeside. Single.dk beskriver sig selv som dating, der fører til faste forhold. Gennem Single.dk er det muligt, at afgive sine egne informationer og holdninger, og så viser single.dk dig din direkte matchscore med andre. Hvem matcher dine vigtigste værdier under personlighed, livsstil m.m. Dette kan du tage højde for, når du skal tage kontakt.

Happn
Happn er en dating-app, som lader dig like dem, som du krydser veje med i det virkelige liv. Det sker af og til, at man går forbi en sød pige, men du får ikke taget dig sammen i tide til at tage kontakt, og pludselig er han/hun væk. Hvis han/hun har Happn kan du finde hende/ham, og give personen et like.

Det er bare at kaste sig ud i det!