Den bedste bookmaker – sådan finder du den

0
948

Den bedste bookmaker – sådan finder du den

Vil du gerne finde den bedste bookmaker, skal du først og fremmest gøre dig klart, hvad netop dit behov er.

Det kan være nærliggende at tro, at alle bookmakere er ens, og at produktet altid er det samme. Sådan er virkeligheden trods alt ikke. Bookmakere er ligesom tøjbutikker og teleudbydere: Grundlæggende kan de det samme, men der er betydelige forskelle, som afgør, hvilken der er den bedste for dig og dine behov.

Nedenstående afsnit forklarer, hvilke tanker du skal gøre dig, inden du vælger din eller dine bookmakere.

De bedste bookmakere for dig

Først og fremmest anbefaler vi, at du altid spiller hos en bookmaker, som har spilletilladelse i Danmark. Er du i tvivl om, hvorvidt en given bookmaker har en dansk spilletilladelse, kan du altid tjekke hos Spillemyndigheden. Det er dem, der står for at godkende bookmakernes ansøgning om spilletilladelse i Danmark.

Når ovenstående er på plads, begynder det egentlige arbejde med at finde den bedste bookmaker. Du skal først og fremmest gøre op med dig selv, hvad du vil have ud af din bookmaker.

Er du på jagt efter store bonusser og gode kampagner? Er du mest til specialspil, hvor du typisk kan få nogle meget høje odds? Eller vil du hellere have en bookmaker, som oftest ligger i toppen, når det kommer til odds på de traditionelle markeder som 1X2 og over/under 2,5 mål? Og sidst, men bestemt ikke mindst: Vil du have den bedste livevæddemålsoplevelse, eller foretrækker du at spille, inden kampen går i gang?

Der er formentlig ikke én bookmaker, som er bedst til alle ovenstående præferencer. En bookmaker vil typisk kunne excellere indenfor én eller et par af kategorierne. Derfor er det vigtigt, at du kender lidt til bookmakerne, inden du opretter dig og indbetaler penge.

Heldigvis er der sider, som lever af at guide spillere til at få et kontinuerligt overskud på deres betting. På nogle af disse hjemmesider er der tilmed lavet ratings, guides og anbefalinger af bookmakerne. Således behøver du ikke selv ransage alle markedets bookmakere for at finde den bedste bookmaker

Uanset om du vil være meget seriøs med din betting, eller om du vil spille for sjov skyld, bør du altid overveje at have konto hos flere end én bookmaker. For det første kan de enkelte bookmakere noget forskelligt. For det andet øger du dine chancer for at kunne spille til markedets bedste odds, jo flere bookmakere du har oprettet dig hos.

Skulle du på et tidspunkt få problemer med at styre dit spil, anbefaler vi, at du selvudelukker dig for en periode på ROFUS.nu