Anmeldelse af Bilka To Go

0
1034

Med hektiske hverdage hvor det kræver planlægning at få regnestykket med arbejde, kørsel af børn til og fra daginstitution og andre gøremål til at gå op i en højere enhed, er indkøb en yderligere brik i puslespillet.

Mange af os kender den udfordring, det kan være at klare indkøbene. Oftest er det efter arbejde, hvor tiden er knap til at handle dagligvarer. Og med børn med i bilen eller på cyklen, kan gøremålet blive en længerevarende affære.

Vil du slippe for at bruge tid i supermarkedet flere timer hver uge, og vil du have dine dagligvarer pakket, findes løsningen allerede. Bilka To Go er den populære og betydningsfulde app, som kan blive din kilde til at få mere overskud i hverdagene.

Få mere frihed og tid med den brugervenlige app

Bilka To Go er en af de mest populære apps herhjemme, når det kommer til at optimere tiden i hverdagene. Den smarte og brugervenlige app er allerede mange børnefamiliers vigtigste redskab, når det kommer til at få mere tid sammen.

I appen kan du handle ind fra alle de sortimenter og fødevarekategorier, som du kender til fra din lokale Bilka. Fremfor at skulle bruge tid i forbindelse med både transport og indkøb, kan du frigøre flere timer hver uge, som du i stedet kan bruge på træning, lektielæsning med børnene eller afslapning.

Du slipper for at skulle planlægge indkøbene, og du kan handle, når det passer dig. Om du udnytter en pause på jobbet, eller klarer bestillingen derhjemme, bestemmer du.

Alle og enhver kan få glæde af den betydningsfulde app, som kan hentes ned til både Android og iPhone.

Hvornår du gennemfører dine køb i appen, er helt op til dig. Det kan være om morgenen, i weekenderne eller om aftenen, når børnene er puttet.

Udnyt de mange fordele ved at handle via app

Udover at du får mere overskud og tid i hverdagene, får du også adgang til alle de samme tilbud og rabatter, som du vil finde i din fysiske Bilka. Appen er lavet til at give dig det største overblik og de mest gennemskuelige priser og rabatter.

Rabatter følger de fysiske reklameaviser fra Bilka. Du kan gå på opdagelse i alle de produkter, som er mærket ned i priser i den pågældende uge.

Du kan på den måde spare på tid og penge, og du får mere mental energi hver uge. Appen og servicen omkring handelsplatformen er lavet med stort fokus på dine behov. Du kan gennemføre bestilling af varer på samme dag, som du kan hente dem i drive-in området i den Bilka, du har valgt at handle hos.

Sådan bruger du Bilka To Go

Før du henter appen til din mobil, skal du sikre dig, at din lokale Bilka er med i den online shoppeordning. Bilka To Go tilbydes i knap 20 butikker fordelt i hele landet.

Find alle dine ønskede varer og læg dem i den virtuelle kurv i appen. Når du er færdig med at handle, afslutter du bestillingen og gennemfører købet. Du kan angive, hvilken Bilka dine varer skal hentes i, og du kan angive det ønskede afhentningstidspunkt.