Download gratis VPN til Windows og Mac

0
1623

Avast SecureLine VPN er en VPN-tjeneste som du kan downloade i en gratis testperiode. Du kan installere Avast SecureLine VPN i Windows 10, på din Mac og dine Android enheder. Sprog er dansk og denne VPN sikrer din fortrolighed online, så du kan surfe sikkert og anonymt.

Den primære opgave for en VPN er at sikre din online identitet, så tredjepart ikke kan indsamle data omkring din online adfærd. Som en sidegevinst kan en VPN hjælpe med at sikre adgang til hjemmeside og indhold som normalt er geografisk-blokeret – det kan f.eks. være adgang til Netflix.com i USA eller HBO i sin originale, amerikanske udgave.

Avast SecureLine VPN hjælper både med din sikkerhed online og kan give dig adgang til udenlandske streamingtjenester ved at give dig en anonym og sikret IP-adresse.

Når du surfer på internettet, så vil hjemmesider og online tjenester spionere på din adfærd og indsamle data omkring alt du foretager dig. Mange computerbrugere er blevet klar over dette massive misbrug som foregår online og eftersom internettet, netop på dette område, er meget Wild Wild West – så er det op til os selv at sikre os imod misbrug.

Avast SecureLine VPN er en god og stabil løsning til at undgå overvågning fra tredjepart online. Avast SecureLine VPN sørger for at kryptere din datatrafik og anonymisere din adfærd online. På den måde er du fri for de evindelige cookies som hjemmesider og tjenester især anvender til at spore hvad du foretager, selv efter du er surfet væk fra den oprindelige hjemmeside.

Du kan også anvende Avast SecureLine VPN til at opnå adgang til mange af de online tjenester i f.eks. USA som du normalt er blokeret fra at tilgå med dine danske IP-adresse. Bemærk, at vi på ingen måde opfordrer til at bryde de betingelser som f.eks. Netflix har i deres abonnements vilkår.

Du kan downloade Avast SecureLine VPN gratis i en testperiode via linket og du kan læse meget mere om Avast VPN via dette link.