Anmeldelse af online kødmarkedet Mr Beef

0
1223

Kort sagt er Mr Beef synonymt med luksuskød. Det er fagmennesker, der står bag konceptet og de leverer kød i høj kvalitet, som er til at drømme om. Menneskerne bag kan deres kram og det vidner kødet også om. Uanset om du er stor kødspiser eller kun spiser kød en gang om måneden, når du endelig skal have kød, så gør det på den rigtige måde med Mr Beef.

Online kødmarkedet kan være lidt forvirrende at navigere rundt i. Du vil gerne have noget kød i lækker kvalitet, men ved ikke hvor du skal starte? Turen starter med Mr Beef og den slutter også der. For du behøver ikke at lede længere for at finde det lækreste kød, du længe har fået tænderne i.

Bag Mr Beef står nemlig et hold af fagmennesker, slagtere deriblandt, der ved hvordan et godt stykke kød ser ud. De sørger for at have det bedste af det bedste kød, der kommer fra dyr som har haft det god. Har dyrene det godt, smager kødet også umådeligt godt. Det skaber kød i luksuskvalitet som Mr Beef lever til dig.

Skulle det være noget japansk oksekød? Eller har du prøvet japansk ribeye før? Hos Mr Beef kan du få det lækreste kød fra forskellige dyr. Okse, lam og and er bare nogle af dem. Kød har aldrig være så mørt før, og du får ikke lyst til at købe kød andre steder fra.

Hvis du endelig gør det, så gør det rigtigt

Et stort forbrug af kød er ikke særlig miljøvenligt. Nogle typer kød er mere miljøvenlige end andre derfor er der mange, der i stigende grad spise mindre kød. Både for miljøets og deres egen sundheds skyld. Et lavere kødforbrug er også fint – derfor skal det også gøres rigtig når det endelig skal gøres.

Når der endelig står kød på menuen, så lad det være kød i luksuskvalitet, mørt og saftigt kød, som vil imponere dig og dine gæster hver gang. Man kan smage kvaliteten i kødet, og at dyrene ikke har fået hormoner eller GMO-foder.

Er det tid til lidt ekstra selv-forkælelse, eller synes du at familien og gæsterne fortjener noget ekstra lækkert, så kan du også prøve Wagyu kødkvæg til en fair pris. Mr Beef er nemlig også forhandler af det eftertragtede Wagyu kød, som kommer i forskellige udskæringer og fra lande som Japan, Danmark og Australien.

Levering lige til døren

Kødet er godt, men servicen er også i top. I det store udvalg kan du selv vælge forskellige varianter af udskæringer og tilpasse kødpakken, som bliver leveret lige til tiden. Mr Beef har stor kundetilfredshed hvad angår levering.

Derudover kan du også – hvis du f.eks. ved at du skal holde middagsselskab om 2 uger – bestille på forhånd. Når dagen nærmer sig, vil dit kød blive pakket og sendt til dig i en køleboks. Kød fra Mr Beef er altid friskt og fordi det bliver leveret i en køleboks, behøver du ikke stresse hvis ikke du er hjemme når pakken ankommer.