Dansk start-up vil mindske udfordringerne ved at låne penge online

0
976

Det er ikke nemt at finde et godt lån på nettet. Én ting er, at du skal vælge blandt et væld af lån, men noget helt andet er, at det ikke er alle, der er klar over, hvad de egentlig er på udkig. Noget af det vigtigste er, at du sætter dig godt ind i, hvad du reelt set er på udkig efter. Det vil gøre det markant nemmere at vælge et lån, der passer godt til dine behov.

Hvis du har et godt billede af, hvad du er på udkig efter, så vil det dog fortsat være en stor opgave, at skulle filtrere de mange lån og udbydere fra, der ikke falder i din smag. Hvis det skal ske på manuel vis, så er det – uden tvivl – noget, du kan tage rigtig lang tid om. Heldigvis er det ikke noget, du behøver at gøre selv, da du blot kan bruge et værktøj til det.

Et oplagt bud er, at gøre brug af et dansk start-up som www.lendbob.com/dk, der har skabt en unik låneberegner, hvor du kan filtrere de mange lån med afsæt i alskens faktorer. Det medfører, at du kan være meget specifik og nøktern, når du laver din filtrering. I løbet af ganske kort tid vil du stå tilbage med en liste over de lån, der passer bedst til netop dig.

Ikke alle lån egner sig som online forbrugslån

På trods af, at du reelt set kan låne penge til stort set ethvert formål på nettet, så er det ikke alle lån, der egner sig som et online forbrugslån. I mange tilfælde vil det være for dyrt at låne pengene hos en online låneudbyder fremfor at gå i banken. Det er f.eks. noget, der er aktuelt, hvis du ønsker at låne 300.000 kr. til at renovere din bolig eller købe en bil.

Inden du giver dig i kast med at lede efter et godt lån på nettet, bør du derfor beslutte, om det faktisk er på nettet, du skal låne penge. Det er både nemt og hurtigt at låne penge online, og det er i høj grad dét, der motiverer mange til at droppe banken. Faktum er dog, at det ikke er i alle tilfælde, at det er en god idé, da det er markant dyrere at låne online.

Hvis du er indstillet på, at du vil låne dine penge på nettet, hvad end det er fordi, du er sikker på, at det er det rette valg eller fordi, du har fået nej i banken, så er det vitalt, at det ikke er noget, der sker i et febrilsk øjeblik, hvor du blot vælger et vilkårligt lån. Du skal sætte dig godt ind i markedet, sætter de enkelte lån op mod hinanden og vælge med stor omhu.

Kunstig intelligens gør det nemmere at vælge lån

Ved hjælp af kunstig intelligens kan Lendbob hjælpe med at finde det rette lån for dig. De har skabt en robot, der er i stand til at søge i en stor database over lån fra et stort antal udbydere. Søgningen sker med afsæt i faktorer, du selv har indtastet og oplyst, så der er garanti for, at der vil blive fundet frem til en liste over lån, der reelt set passer godt til dig.