Rigtige mænd tager faktisk backup!

Rigtige mænd tager faktisk backup!

Backupblog er en blog der er dedikeret til os der godt kan lide vores data. Før vi kan svare hvad vores formål er, må vi først spørge: ”Hvad er backup?”

En backup er en måde hvor du med forskellige metoder sikkerhedskopierer dine vigtige informationer til en ekstern placering som en server. Der findes utallige metoder afhængig af hvilket medie og hvilke type data du skal have sikkerhedskopieret.

Binary

Backup for det er før sent

Hvorfor er det vigtigt at have styr på det der med backup?

Hvis du aldrig har taget backup eller sikkerhedskopieret dine data før kan det være svært at se hvorfor man skal bekymre sig så meget om det. Måske har du aldrig prøvet at miste data før. Hvis det er tilfældet ville jeg betegne dig som yderst heldig.
Langt de fleste oplever på et tidspunkt at miste deres data eller vigtige informationer – det kan være at man mister sin mobiltelefon med alle ens familiebilleder på til en fest, eller måske er man uheldig og ens computer brænder uhjælpeligt sammen.
Det er her backup kommer ind i billedet. På trods af de uheldige situationer jeg har nævnt, vil det altid være muligt, via backup, at genskabe de data der er vigtigst for dig.

Backup er en billig forsikring af dine data

At have en backup til computer eller smartphone svarer lidt til at forsikre sit indbo eller bil. Skulle uheldet være ude kan man hurtigt hente sine vigtige informationer igen. Det behøver ikke koste en formue. Der findes et utal af gratis systemer som tilbyder dig at backe flere gigabyte af dine data op.
Skulle man have lyst til en tjeneste der kan lidt mere og har lidt mere plads koster et fint abonnement under 100 kr. Om måneden.

BackupBlog.dk – Vi forklarer backup!

Nu hvor du forstår hvorfor backup er vigtigt og hvad det betyder, kan du besøge backupblog. Her kan du læse alt om forskellige teknikker, systemer og løsninger til backup. Du får også de bedste guides, ebooks og tips og tricks der gør dine data sikrere.

Speak Your Mind

*