Elder Scrolls – Skyrim

Elder Scrolls – Skyrim

Episk, storladen og absolut i verdensklasse

Bethesda Game Studios har endnu engang overgået sig selv i et mesterværk af et rollespil. Skyrim, som er efterfølger til “Morrowind” (2002) og “Oblivion” (2006), er et spil i særklasse. Den yngste del i sagaen ligger bestemt ikke nogen af sine ældre søskende under. Spillet er enormt og friheden er større end noget spil på markedet. spilleren er på intet tidspunkt bundet af main quest, efter den første obligatoriske del med at skabe sin karakter er afsluttet.

Herefter kan spilleren frit bevæge sig rundt i den enorme verden, og man behøver ikke at vende tilbage til main quest, før man har lyst.

Skyrim Map

Skyrim map ‘et er nok det største kort jeg har set til dato i noget spil. Til at starte med er kortet ikke udforsket, og virker ikke specielt stor, men som tiden går om man for udforsket kortet i Skyrim, bliver der flere og flere detaljer.

Du kan finde en kæmpe udgave af Skyrim Map her

Skyrim map

Flotte grafiske oplevelser venter

Plottet i spillet er simpelt, du skal som helt besejre den onde gud Alduin, der er den første-fødte af Tamriels primære gud, Akatosh. Undervejs møder man drager, insekt krigere, bjørne, som alle skal besejres.

Der er kun få elementer i spillet som kan irriterer, men det er absolut til at lave, og det gør på ingen måde Skyrim til et dårligt spil. Hvis man er til rolle spil og konsol er dette spile et MUST HAVE. Skyrim udkommer til Xbox360, Playstation 3 og PC.

Update: 

Efter at have brugt det meste af juleferien på at spille Skyrim, er der kun en klar opfordring, hvis du ikke allerede har købt dette fede Xbox Spil, så er det bare med at komme afsted til nærmeste forhandler, eller køb det online.  Find det billigste sted at købe spillet hos: www.defedestespil.dk, deeplink til Skyrim er: http://www.defedestespil.dk/elder-scrolls-v-skyrim/

 

 

Comments

  1. Jeg har indtil videre brugt ca. 48 timer på at spille Skyrim. Jeg må indrømme at jeg nok aldrig bliver færdig med at spille, dette fantastiske spil, det er simpelthen for stort. Selvom jeg prøver at holde mig til main quest, bliver jeg konstant ledt på afveje, og bruger en masse tid på at lave de små quests, som egentlig ikke betyder så meget.
    Jeg har besluttet mig for at give det 10 timer mere for at se om jeg kan nu igennem. Jeg er indtil videre level 23.

    MVH Henrik

Speak Your Mind

*