Download og spil de fem bedste spil fra gamle dage

Download og spil de fem bedste spil fra gamle dage

Mange af os har en travl hverdag, og når der endelig er lidt tid til fornøjelse, så skal familie, venner eller måske de nyeste computer –og konsol spil nydes. Dette er der jo ikke noget i vejen for, men jeg vil her anbefale dig, at prøve noget nyt – nemlig nogle gamle spil! Eftersom du sidder og læser denne artikel lige nu, så antager jeg, at du lige nu har tid til netop dette. So let’s get started! Jeg antager også, at du er indehaver af en computer fra dette årtusinde. Er du ikke dette, så kan du for en gangs skyld nyde fordel af dette, og springe det følgende skridt over. De gamle spil herunder er lavet til gamle computere. For at kunne spille dem med fornøjelse bør du derfor installere en såkaldt emulator. En emulator er software, som midlertidigt laver din computer om til en gammel computer. Dette sker ved at manipulere med dens indstillinger. Der er intet farligt i dette og du vil ikke mærke noget til det, når du ikke spiller de gamle spil. Til dette formål anbefaler vi programmet DOSBox, som du kan læse mere om og downloade gratis her. De bedste gamle spil

Ja, OK. Overskriften er måske lige påståelig nok, men det er altså sandheden, hvis du ser på antallet af downloads på download.dk/spil/abandonware

1. Super Mario 3: Mario Forever 3 Spillet behøver nok ikke nogen grundig introduktion. Super Mario 3 er nok det mest populære i serien af Mario spil. Hvem husker ikke de mange aftener foran Nintendoen sammen med Mario? Hvis du ikke gør, så er det i hvert fald på tide, at du downloader dette fantastiske spil og nyder denne historiske underholdning.

2. Wolfenstein 3D Måske ikke en tid de fleste ønsker, at blive mindet om. Men helt sikkert et spil, som de fleste vil genkende, og tænke sentimentalt tilbage på. I Wolfenstein er du den meget sure soldat, der ene og alene tager kampen op imod Nazisterne under 2. verdenskrig. Bevæg dig rundt i Hitlers gange, find våben, hemmelige indgang, spis hundemad og, skyd løs!

 

3. Sim Farm Så kom vi over i strategi genren. Sim Farm samt kopier af spillet er muligvis mere populært i dag end nogensinde før. Tænk bare på alle de landbrugs-spil, som findes på Facebook i dag. Måske er det fordi, så mange landmænd er blevet tvunget til, at aflevere nøglen til gården i banken, og nu udlever drømmen på computeren. Anyways, nu kan du opbyggedinhelt egen farm uden at skulle argumentere for et risikabelt lån i banken!

 

4. Transport Tycoon Deluxe Som Sim Farm skal du i Transport Tycoon opbygge din egen forretning. Her er det dog noget mere omfattende, da det drejer sig om en kæmpe business inden for transport. Ikke desto mindre er dette spil stadig elsket af rigtig mange, der godt kan lide det mereomfattende spil inden for strategi, opbygning og business generelt set.


5. Super Mario (Final) Så kom vi tilbage til kære Mario igen. For selvom 3’eren var meget populær, så er den originale Mario ikke til at komme udenom. Tag med Mario på eventyr, spis svampe og hop op i sten med spørgsmålstegn på – med dit hoved! Bare rolig, Mario kan sagtens holde til det. Rigtig god fornøjelse!


Trackbacks

  1. gamle spil download | coolspil siger:

    […] Download og spil de fem bedste spil fra gamle dage. Mange af os har en travl hverdag, og når der endelig er lidt tid til fornøjelse, så skal familie, venner eller måske de nyeste computer –og konsol spil nydes.

Speak Your Mind

*