Valg af hund, passer det nu også ?

Valg af hund

Hmmm.. Skal man tro på alt hvad mener læser. Nej, selvfølgelig skal man ikke det.

Jeg faldt over en artikel “valg af hund“, en artikel om at en hund koster over 140.000 kroner gennem et helt hundeliv, det mener jeg simpelt hund ikke kan passe. Nu har jeg selv en hund, dog en lille gravhund, men at den skulle koste over 150.000 Kroner på at helt hundeliv, har jeg nu svært ved at forestille mig. Hunden i artiklen er en stor hund, jeg kender ikke den nævnte race, men udfra madforbruget lader det til at hunden er stor og spiser for næstesen 700 kr. per måned. Hvis man trækker udgifterne til foder ud af ligningen skulle min lille gravhund stadig koste 110.000 på 12-15 år, det lyder umiddelbart af meget.

Derfor har jeg også skrivet en mail til ejeren af siden, men jeg har intet hørt endnu. Jeg vil dog poste svaret så snart jeg modtager det, hvilket jeg håber på.

Imellem tiden vil jeg da gerne høre om andre har prøvet at regne på hvad deres hunde koster. Skriv gerne en kommentar.

Comments

  1. Jeg vil bare sige at min hund koster ca 150.000kr incl mad- hvis min hund lever 13 år. Laver budget hver måned, og hvis jeg trækker mad og godbidder ud, passer det selvfølgelig ikke. Og ja -en lille hund er billigere, men dyrlæge og forsikringer er jo stadig dyrt.

Speak Your Mind

*