En rigtig mand har god stil

Det er ikke altid lige let at være mand i det moderne samfund. Ligestillingsdebatten og kvindens frigørelse har betydet, at mandens rolle har ændret sig. Det var der selvfølgelig brug for, men for mænd har det været svært at finde ud af, hvilket ben man skulle stå på.

Dette gælder på rigtig mange områder. Det gælder på arbejdsmarkedet, i hjemmet, relationen til børnene etc. Denne her artikel vil dog ikke beskæftige sig med disse emner, da det er blevet skrevet om til ukendelighed. Derimod vil artiklen fokusere på, hvad der i dagens Danmark er god stil for en mand. Med så mange forskellige muligheder, er det nemlig svært at finde ud af. Det er selvfølgelig meget individuelt, men der er uomtvisteligt bare noget, der kan kategoriseres som god stil. Læs videre i det der følger og bliv klogere på hvad.

Boligsituationen

Man kommer bare ikke udenom det. Hvor og hvordan du bor, spiller en rolle. Det er bestemt ikke fordi, du behøver at bo som en konge – meget mindre kan også gøre det.

Det er ikke fordi, det er mere passende for en mand at bosætte sig i byen end på landet – eller omvendt. Det er mere specifikt, hvor du bor henne i den gældende by eller på landet. En rigtig mand bor et sted, hvor der sker noget, og hvor en eventuel familie ikke skal være bange for, at der forekommer kriminalitet.

Hvis du for eksempel gerne vil bo i Odense, handler det om på forhånd at undersøge, hvilke kvarterer der er passende at slå sig ned i. Når dette er gjort, kan du med fordel, sammen med dine andre præferencer, skrive ’lejebolig Odense’ i søgefeltet for efterfølgende at blive præsenteret for et hav af boligmuligheder.

Hvordan du bor, spiller som sagt også en rolle. En rigtig mand kan finde ud af alt det huslige, og der er generelt nydeligt og rene linjer i boligen. Derudover har en mand ikke alt for mange små nips. Det er op til kvinden at anskaffe dem. En mand bor mere funktionelt og råt. Bordene er lavet af behandlet træ, og de hårde hvidevarer fungerer upåklageligt.

Stilen er klassisk

Der er en grund til, at noget er tidløst. Hvis noget så subjektivt som mode har overlevet mange generationer, er det simpelthen bare fordi, det er rigtig god stil.

Det er ikke fordi alt dit tøj skal være jakkesæt og butterfly, men du skal i hvert fald have et par af slagsen. Hold dig desuden væk fra diverse diller som hængerøvsbukser, ’man bun’ og alt for langt hipsterskæg. Hvis dette er tilfældet med skægget, bør du finde din Gillette Fusion skraber frem og få det fjernet hurtigst muligt.

En rigtig mand tænker på miljøet

Det lyder ikke særlig mandigt, men en rigtig mand tænker på fremtiden. Hvad er mere presserende for fremtiden end miljøet? De sidste nye prognoser forudser, at vores børns generation vil blive rigtig hårdt ramt af tidligere generationers fejltrin. En rigtig mand tilhører handlingens race, og reagerer med det samme på problematikken ved at ændre på eventuelle miljøskadelige vaner.

Det kan for eksempel være at gå fra at køre i en bil drevet af diesel eller benzin til en, der er drevet el. En anden løsning på transportproblemet kunne være at droppe helt at køre i bil og i stedet benytte offentlig transport eller elcykler.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.