De sjoveste sportsgrene at spille på

0
1180

Det ER bare sjovere at følge en sportsbegivenhed, når man spillet på den. Det sus man mærker, når det fodboldhold man har satset på kun er få minutter fra sejren eller tennisspilleren man havde en fidus til nu server for at vinde kampen. Det er en spænding man kun kan få, når man spiller om penge.

Hvis du vil mærke det sus, så kan du lige nu spille online på liveodds der sker over alt i verden, hvad enten det er fodbold, tennis, basketball eller noget helt fjerde.

Det er nemt og sikkert at lave et raskt lille væddemål online og er der noget vi mennesker kan lide, så er det den spænding som spil med penge giver.

I stenalderen kastede vi med knogler

Man kan ikke sætte en specifik dato på, hvornår vi mennesker begyndte at gamble. Vi begyndte angiveligt at kaste med knogler i stenalderen, men om det var for at vinde en større portion stenaldermad, ved vi ikke.

Som årene gik, har vi fundet flere og flere ting at spille på. Hesteløb blev ret tidligt populært i Storbritannien og, som naturlig konsekvens heraf, blev også hestevæddemål populært i det 16. århundrede på de britiske øer.

I Danmark foregik der også hasardspil af forskellig karakter omkring det 17. århundrede, men i 1753 var det slut. Man indførte den første spillelovgivning, der havde til formål at forbyde hasardspil. Dengang var det især kortspil om penge, man ville slå ned på og i en årrække var det kun muligt at satse penge på statens klasselotteri.

Skruer vi tiden frem til i dag, så er det nu muligt at vædde på det meste, uanset hvor i verden man befinder sig og uanset hvor den begivenhed man vil spille på foregår. Det kan vi i høj grad takke internettet for.

Flere begivenheder at spille på

Vores lidt ældre læsere vil sikkert mindes tiden, hvor der var monopol på at lave sportsvæddemål, og hvor man skulle ræse til udvalgte forhandlere om onsdagen for at spille på lørdagens tipskupon, typisk med 13 kampe fra engelsk fodbold.

Selvom det bestemt havde sin charme, så var det også ekstremt begrænsende. At spille på populære sportsgrene som tennis, håndbold, ishockey og basketball var helt umuligt, imens fodboldtipningen var reduceret til en weekend-begivenhed.

Efterhånden som monopolet fandt sin afslutning og internettet for alvor blev hver mands eje, så gav det mulighed for at andre udbydere kunne komme til og give danskerne flere begivenheder at spille på, men også nye måder at spille på, ikke mindst på begivenheder der var i gang, det der også kaldes live-betting.

Live-betting er nok er en af de mest underholdende måder at vædde på i dag. Måske ser du en fodboldkamp og er ved at falde i søvn over kampens kvalitet, men ved f.eks. at spille på at der ikke kommer nogle mål i den resterende del af fodboldkampen bliver selv den dårligste kamp pludselig meget spændende!

Hvis du ikke har spillet om penge før, så er det altid en god idé at starte med at vædde på noget, du ved noget om. Hvis du f.eks. følger meget med i tennis, så har du også ofte en god idé om hvem der vil vinde. Har du ikke selv et bud på en vinder, så vil du ofte kunne finde inspiration fra de eksperter, der udtaler sig om duellanterne i forskellige optakter forud for kampstart.

Sådan får du maksimal spænding foran skærmen

Uanset hvilken sportsgren du er til, så vil du kunne spille på den online, men jo større sporten er, jo flere muligheder er der for at finde sjove væddemålstyper. Her er nogle af mulighederne inden for de største sportsgrene og hvad denne skribent foretrækker at spille på:

Fodbold:

Her elsker jeg at spille på antal hjørnespark. Det er bare virkelig sjovt at se en fodboldkamp og opleve suset hver gang bolden er i den ene banehalvdel. Bliver det til et hjørne? Kommer man tættere på en stor gevinst? Jeg kan også godt lide at spille live-betting på det total antal mål. Her venter jeg gerne et kvarters tid og prøver at mærke stemningen på kampen. Bliver det en kamp med få eller mange mål?

Tennis:

Ofte kan tennis være lidt kedelig at se på, når der er stor klasseforskel mellem spillerne, men frygt ej, det kan stadig være spændende. Du skal bare spille på hvor mange partier, der kommer til at være i det enkelte sæt. Tror du f.eks. at en spiller vinder 6-0 eller 6-1, så kan du f.eks. spille på, at der kommer under 7.5 partier i sættet, så lover jeg, at der vil være maksimal spænding, når det står 5-1! Det er igen noget, der fungerer rigtig godt som live-betting.

E-Sport:

Hvis du kan lide e-sport, så er der også begyndt at komme mange spillemuligheder inden for det de seneste år. Jeg synes især, at det er sjovt at spille på den nøjagtige sætscore af en kamp.

Store begivenheder:

Når der er OL eller VM i f.eks. håndbold eller svømning, så kan jeg godt lide at sætte pengene på Danmark eller individuelle danske atleter. Det er selvfølgelig lidt at spille med hjertet og jeg lytter altid til hvad eksperterne siger, f.eks. om de spår gode medaljechancer til et dansk håb. Gør de dét, så sætter jeg gerne lidt penge på det. Skulle det slutte med en dansk sejr, så er det bare så meget desto sjovere, hvis man også vinder lidt penge på det.