Wordfeud

Wordfeud

Wordfeud – Scraple på din smartphone

Wordfeud er den nye hotte app til din smartphone, som alle spiller i øjeblikket. Spillet er et online multiplayer spil, som du kan spille med dine venner eller blot mod tilfældige modstandere på nettet.

Spillet minder meget om det klassiske brætspil “scraple” som havde sin storheds for 10 år siden. Det bedste ved denne app er at Wordfeud er “turn based” hvilket betyder at du kan spille Wordfeud i dit eget tempo, og du kan spille 30 spil på engang.

Særlige features i Wordfeud

  • Inviter dine kontaktpersoner
  • Spil mod en tilfældig modstander
  • Spil i dit eget tempo

Wordfeud fås både til Iphone og Ipad, samt alle Android telefoner. Download app’en her:

 

Har du en høj score som du gerne vil blære dig med, er du velkommen til at sende et Screenshot af Wordfeud til os, så lægger vi det på siden.

UPDATE:

Er der andre end mig som har bemærket at danske spillere er blevet markant bedre til at spille Wordfeud. Jeg mener ikke at folk snyder, men jeg syntes jeg kan spotte en generel tendens til at folk, bare blevet bedre. Jeg tror det har noget at gøre med at man lære at kende de forskellige gode ord.

Personligt var jeg nødt til at læse en del guide for at blive bedre, og jeg har fundet en virkelig god en af slagsen, som jeg lige syntes jeg ville dele Klik ind på http://wordfeudGuide.com der er virkelig gode tips og Tricks til Wordfeud.

 

Speak Your Mind

*