Anmeldelse af Office 365 Personal officepakken

0
891

Om du er studerende eller i fast arbejde, så er der én ting, der bestemt ikke kan undværes i de daglige gøremål. Fælles for langt de fleste er nemlig, at de på et tidspunkt i løbet af dagen bruger netop dette redskab i et eller andet omfang – der er naturligvis tale om Office-pakken fra Microsoft. Som du måske er bekendt med, findes Office-pakken i flere forskellige versioner, og det kan hurtigt blive en svær størrelse at finde rundt i de mange tilbud og funktioner. Derfor får du her et kort overblik over én af de pakker, nemlig Office 365 Personal.

Hvad får du med i pakken, når du investerer i Office 365 Personal?

På mange områder minder Microsoft Office 365 Personal meget om de andre pakker, du kan finde fra Office: den indeholder, som de andre, en fuld pakke af programmer, funktioner og service, men i modsætning til både Home og Business gælder denne pakke altså – som navnet antyder – kun personligt for dig, eller den person, der køber pakken.

Pakken, som købes på abonnement, og som betales enten månedligt eller årligt alt efter behov, kan altså ikke deles med andre. Til gengæld er funktionerne, som nævnt, fuldstændig magen til de andre pakker, som du kender dem.

Om end Office-pakken er kompatibel på tværs af alle styresystemer, er det ikke alle systemer, der kan køre alle programmer. Således kan udvalget svinge en smule. Ejer du en PC, har du adgang til den fulde pakke med alle dens funktioner og programmer. Du får altså med en PC:

 • Microsoft Word
 • Microsoft Excel
 • Microsoft PowerPoint
 • Microsoft OneNote
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Publisher
 • Microsoft Access

Disse kræver som minimum Windows 8, og vil du køre programmerne på din Windows tablet eller telefon, kræver det Windows 10. Skal du derimod installere pakken på en Mac, iPhone eller Android, får du følgende programmer med i pakken:

 • Microsoft Word
 • Microsoft Excel
 • Microsoft PowerPoint
 • Microsoft OneNote
 • Microsoft Outlook

Her er det værd at bemærke, at de fleste programmer skal downloades separat fra App Store eller Google Play, hvis de skal bruges på iPhone eller Android, henholdsvis. Den store forskel ligger altså i programmerne Publisher og Access, som begge er centreret omkring oprettelse, design og programmering af enkle apps eller programmer til eksempelvis virksomheder. Det er dermed ikke den store forskel, der ses pakkerne imellem, medmindre man netop har behov for disse funktioner i sine daglige gøremål. Se eventuelt vores artikler om de to programmer, og bliv meget klogere på deres funktioner og formål.

Office Personal-pakken er dog meget mere end blot de velkendte programmer, beskrevet ovenfor. Med et abonnement på Microsoft Office Personal får du nemlig – uanset styresystem på din enhed – følgende funktioner med:

 • 1TB lagerplads online: via OneDrive med avanceret sikkerhed, så dine filer altid er aflåst og i sikre hænder. Det er en oplagt mulighed og en formidabel måde at lave backup på dine filer på, og du kan altid være sikker på, at de med det samme bliver synkroniserede på de enheder, du logger ind på. Du kan altså nemt tilgå hele dit drev fra andre enheder end din egen.
 • Skype taletid: For hver måneds abonnement, du køber, får du én times gratis taletid på Skype med i købet. Det kan bestemt være en investering værd, og noget at have i tankerne, for med Skype kan du nemt og hurtigt ringe til hele verden via deres brugervenlige overflade. Forbruget dækker således opkald til telefoner i mere end 60 lande – mobiltelefoner såvel som fastnet.

Hvorfor ikke bare bruge de gratis programmer?

Internettet bugner af gratis arbejdsværktøjer, som i et vist omfang kan minde om de funktioner, Microsoft Office-pakken tilbyder. Ofte vil det dog langt fra være så brugervenligt, som Office-pakken i sig selv er, og du får heller ikke den support med, som automatisk følger med fra Microsoft. Forsvinder dine filer, er de altså væk for evigt, hvilket ikke altid er tilfældet med Office, uanset hvilket program du bruger.

Som det er med så mange ting, følger pris og kvalitet oftest hinanden, og det er bestemt også tilfældet med Office-pakken. Virksomheden bag har, som bekendt, mange års erfaring bag sig og mange millioner brugere verden over, og derfor også adgang til et væld af feedback. Du kan derfor altid regne med, at dit abonnement vil være fuldt opdateret, så det passer til den nyeste teknologi og de nyeste behov, der er opstået på markedet. Det vil derfor til enhver tid være din investering værd at købe Personal-pakken, så du kan arbejde med kvalitet og samtidig beholde dit professionelle udtryk.

Kilde: Microsoft.com/dk