Sådan bruger du teknologi til at finde de billigste flybilletter

Brug søgemaskiner i din jagt på billige flybilletterDer er mange muligheder for at komme på ferie og verden er et overflødighedshorn af muligheder. Fra den afslappede daseferie i Sydeuropa, til hæsblæsende storbyferie eller road trip i USA – mulighederne er uendelige – kun fantasien sætter grænser.Vi giver her nogle ideer og gode råd til at finde de billigste rejser og flybilletter på nettetDu bør bruge nogle af nettets mange flybillet-søgemaskiner til at få overblik over priserne på netop de rejsemål, som du ønsker at besøge. Søgemaskinerne er blevet rigtig gode og du får hurtigt overblik over de billigste flybilletter og rejser fra et stort udvalg af flyselskaber.Hos Rejsepriser.dk søger du blandt 600 rejseselskaber og udbydere af flybilletter. Sandsynligheden for at du finder den billigste flybillet på netop det tidspunkt du ønsker, er rigtig stor.Det kan dog være svært at finde netop den rigtige billet til alle familiemedlemmer på det rigtige tidspunkt til den rigtige by eller lufthavn i den rette afstand fra hotellet og du bør prøve dig lidt frem med forskellige søgninger. Du finder med garanti et hav af billige rejser.Finder du ikke lige de rette flybilletter i første søgning, kan du gøre følgende:

Prøv med en anden lufthavn. Du finder relevante lufthavne indenfor kort radius på Rejsepriser.dk

Prøv med en alternativ dato. Du får ofte mange flere resultater hvis du prøver at være en smule fleksibel med tidspunkterne og ikke nødvendigvis skal flyve på de meste travle afgange.

Mellemlandinger. Det kan være en smule besværligt at skulle lande i en lufthavn for så at flyve videre lidt senere, men det kan betyde at du faktisk får en billigere billet.

Vær i god tid hvis muligt. Igen kan det være svært at være i god tid, hvis man sidder i Danmark i sin ferie og det bare øser ned, men lige så snart du har taget beslutningen om af ville på ferie eller ud at flyve, er det bare med at komme til tasterne. Bemærk dog at flyselskaberne kan finde på at sætte restpladser på tilbud kort tid inden de udløber og at du dermed kan gøre en god handel, men pas på, de kan også være udsolgt!

Vær lidt fleksibel med hvilke selskaber du ønsker at flyve med. Vælg dit favoritselskab til hjemturen – der er man mest træt og vil bare have at alt kører som det skal. På vejen ud, er det ofte lige meget, da man er fuld af forventning og bare glæder sig til ferien.

Bor du i Jylland, kan det være at du kan finde endnu billigere flyrejser ved at søge afgang fra tyske lufthavne. Her er det også ofte billigere at leje en bil.Gode tipsNår du skal booke flybilletter, kan du med fordel være fleksibel med dato og afgange og lufthavne. Være i god tid og acceptere en enkelt mellemlanding – på denne måde finder du stor sandsynlighed de rigtige flybilletter. Rigtig god sommer og god rejse!

Comments

 1. ticketfinder.dk says:

  Gode tips, især det med at prøve alternative lufthavne som afgang / destination.

  De forskellige flypris søgemaskiner har forskellige aftaler med flyselskaberne, så det kan godt betale sig at søge lidt efter billige billetter på diverse flypris søgesider.

  Jeg har samlet de bedste sider her: http://ticketfinder.dk

  dbh.
  Lars Kristensen

Speak Your Mind

*